Címke: Emberek az Állatokért Alapítvány
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.02.10.

Szőrmókok szombatja a szupermarketben

Győrben jelentős szerepet kap az állatvédelem, mely az önkormányzat mellett köszönhető azoknak az egyesületeknek is, akik nap mint nap energián felül dolgoznak a rászoruló kis kedvencekért. Persze egy kis odafigyeléssel mi is segíthetjük a munkájukat, hogy ezáltal is szebbé tegyük a gazdi nélkül maradt állatok életét. Győrben pedig nagyon sokan örömmel állnak a jótevők népes táborába, szombaton az egyik legforgalmasabb szupermarketben adakozhattak az állatbarátok.

Győr+ 2023.09.16.

TOP 5: ők kapták Győrben a legtöbb 1 %-os felajánlást

Elérhető a 2023-ban szja 1 százalékos felajánlásban részesült civil és a technikai számos kedvezményezettek listáj, amelyből az is kiderül, Győrben kik kapták a legtöbb támogatást. Íme a győri TOP 5 lista!

Győr+ 2023.05.12.

Négyszemközt Nagy Péterrel

Szombaton reggel 8 órakor a Győr+ Rádióban Herkely Ákos vendége volt Nagy Péter, Az Emberek az Állatokért Alapítvány kuratóriumi tagja aki a felelős állattartásról, állatvédelemről beszélt és felhívta a figyelmet a társállatokkal való bánásmód fontosságára.

Bajzát Zsuzsi 2023.04.28.

A tudatos állattartás nem szezonális

Míg korábban a tavasztól-őszig tartó időszakot neveztük kullancsszezonnak, ma már felelőtlenség lenne csak ilyenkor foglalkozni a védekezéssel. Az évek alatt annyit változtak a körülmények, hogy gyakorlatilag egész évben gondoskodnunk kell kedvencünk kullancsvédelméről.

Hirdetés