Címke: embercsempész
Hirdetés
Győr+ 2023.11.08.

25 illegális bevándorló kuporgott a padlón

Férfiak, nők és gyerekek zsúfolódtak össze abban a lengyel furgonban, amit az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszáról a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei már nem engedtek tovább.

MTI 2023.10.13.

Letartóztatták a halálos balesetet okozó embercsempészt

A Kecskeméti Járásbíróság elrendelte a Kiskunmajsa közelében halálos balesetet okozó pakisztáni embercsempész letartóztatását, a férfi Kiskunmajsa közelében a rendőrök elől menekülve a járművével árokba csapódott; a balesetben ketten életüket vesztették, öten megsérültek.

Győr+ 2023.09.20.

Újabb kontingens indult Szerbiába

Rétvári Bence miniszterhelyettes köszöntötte el szeptember 19-én azt a harmincegy rendőrt, akik a Szerbiába induló 10. magyar kontingenst alkotják.

Győr+ 2023.06.27.

Halálos balesetet okozott az embercsempész Győrnél

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves montenegrói elkövető ellen, aki 11 indiai személyt próbált az osztrák határon átcsempészni, azonban útközben baleset okozott, melyben két személy megsérült, egy pedig elhunyt.

MTI 2023.04.11.

Ezt tervezi Ausztria a határokon!

Ausztria azt tervezi, hogy május 11-től további hat hónappal meghosszabbítja az ellenőrzést a magyar és a szlovén határon - mondta Gerhard Karner osztrák belügyminiszter kedden az ORF osztrák közszolgálati műsorszolgáltatónak.

Hirdetés