Címke: eltűnt személy
Hirdetés
Győr+ 2022.11.27.

Zóra rajzzal köszönte meg Floydnak, hogy kereste

Nem lehet elfelejteni azt az aggódást, amelyet a november 13-án, Pér közelében eltűnt kislány miatt érzett szinte az egész az ország. A kis Zóra kalandja jól végződött, mosolya szélesebb, mint valaha, s még egy rajzzal is megköszönte Floyd kutyusnak, hogy fáradhatatlanul kereste.

Havassy Anna Katalin 2022.11.18.

Szollinger Péter városrendész: „Nagy kő esett le a szívünkről amikor meglett a kislány!”

Futótűzként terjedt a hír, hogy november 13-án eltűnt egy hatéves kislány egy Pér melletti tanyáról. Több százan vettek részt a keresésében, Győrből a Városrendészet és a Mezőőri és Parkőri Szolgálat munkatársai is. Szollinger Péter rendésszel, helyszínparancsnokkal beszélgettünk, aki vasárnap este már civilként is csatlakozott a kutatáshoz.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2022.11.17.

Biliczki József: „Szerintem a kislány megtanulta, hogy a köd még a felnőtteknek sem a barátja!”

Eltelt már pár nap azóta, hogy szerencsésen megtalálták a Pér melletti tanyáról eltűnt kislányt, azonban az eset még mindig beszédtéma. Nem csoda, hiszen óriási összefogást tapasztalhattunk a keresés során. Pér polgármestere, Biliczki József is meghatódva elevenítette fel a Győr+ Médiának a vélhetően soha el nem múló emlékeket.

Havassy Anna Katalin 2022.11.14.

Floyd is nagy segítség volt a péri kislány keresésében

Számos hírt adtunk már arról, hogy szerencsésen ért véget egy Pér melletti tanyáról eltűnt kislány keresése. Rengetegen segítettek, az emberi erő és kitartás diadala volt a szervezett és hibátlanul összehangolt keresés. Azonban nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a kereső- és mentőkutyák is erőn felül teljesítettek, természetesen vezetőikkel egyetemben. Floyd kiemelten jól követte a szagot, nem is maradt el a dicséret.

Országos Sajtószolgálat (OS) 2022.11.14.

Elismerik a hat éves kislányt megtaláló polgárőrt

Elismerésben és dicséretben részesíti az Országos Polgárőr Szövetség elnöke Mehringer Szabolcsot, az Écsi Polgárőr Egyesület tagját, aki november 14-én, hétfőn reggel siklóernyőjéből kutatva, megtalálta a tegnap eltűnt hat éves kislányt. – adta ki közleményben az Országos Polgárőr Szövetség.

Havassy Anna Katalin 2022.11.14.

„Szabolcs a nap hőse, én a helyismeretemmel tudtam segíteni”

Ahogy arról a Győr+ Média is folyamatosan beszámolt, nagy ijedtséget okozott szüleinek és közvetve mindenkinek egy Pér melletti tanyáról eltűnt 6 éves kislány. Közel 16 órát volt kint a szabadban, beleértve az éjszakát is. Hétfő délelőtt egy siklóernyős, Mehringer Szabolcs találta meg, s az elsők között volt Teke Balázs hivatásos vadász is, akik odaértek az előkerült gyermekhez.

Győr+ 2022.11.14.

Megtalálták a Pér mellől eltűnt kislányt!

Hatalmas erőket mozgósítottak a Pér mellőli tanyáról november 13-án délután eltűnt hat éves kislány felkutatására, s helyszíni információink szerint az összefogás most eredményt hozott: megtalálták Zorát.

Győr+ 2022.11.14.

Nagy erőkkel, sokan keresik a Pér mellől eltűnt kislányt

Ahogy arról a Győr+ Média is az elsők között beszámolt, Pér térségéből, a Kámváskúti dűlőben lévő tanyáról november 13-án délután eltűnt egy hat éves kislány. A felkutatására hatalmas erők mozdultak meg, egész éjjel keresték, sajnos egyelőre eredménytelenül. A keresést hétfőn is folytatják, részletek a cikkben.

Győr+ | Illusztráció: Pixabay 2022.11.13.

Hat éves kislánynak veszett nyoma Pérnél

Az aggasztó hírt a Kulcsár Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány tette közzé hivatalos Facebook odalán, mely szerint egy eltűnt, hat éves kislány megtalálásában kérték a segítségüket. A kislány fotóját a rendőrség közzétette.

Hirdetés