Címke: előadás
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.06.06.

A sport tökéletes híd a fogyatékkal élők felé

Rendhagyó testnevelés órán vettek részt a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola negyedikesei: Fóris Norbert, az önkormányzat esélyegyenlőségi biztosa látogatott el hozzájuk, és vezette be őket a csörgőlabda rejtelmeibe.

Győr+ 2024.06.06.

MCC Election Night: India

Angol nyelvű rendezvényre várják az érdeklődőket június 16-án az MCC Győri Képzési Központjába.

Győr+ 2024.06.03.

Össztűz alatt – előadás a győri MCC-ben

A kijevi parlament által elfogadott 2017. évi oktatási törvény a magyar nyelvű oktatás lehetőségeit, a 2019. évi ukrán nyelvtörvény az anyanyelv hétköznapi használatát korlátozta drasztikusan.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.30.

Udvaros Dorottya: Szabó Magda nagyon kérlelhetetlen tud lenni, és ezt nagyon becsülöm benne!

A tavalyi nagy sikerű debütálása után idén második alkalommal várja Győrbe a színházszerető közönséget a Dunafeszt. Öt ország 8 városából érkeznek társulatok a házigazda intézményhez, így hozza el június 6-án Szabó Magda csodálatos klasszikusát a Nemzeti Színház is a győri teátrum Nagyszínpadára. Az ajtó főhősét, Szeredás Emerencet Udvaros Dorottya alakítja, a Kossuth- és Jászai-díjas művésznőt kérdeztük a darabról és arról, miért is fontos, hogy a Dunafeszten új hidak épülnek társulatok, na meg persze a közönség között.

J. Kovács Andrea 2024.05.28.

Addiktológia szakmai napot tartottak Szentivánon

Nagy érdeklődés mellett zajlott az a konferencia, melyre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Színes Fogadó Tér Szenvedélybetegek Integrált Intézménye és a vármegye Területi Szakmafejlesztési és Szakmatámogatási Központja hívta a szenvedélybetegekkel foglalkozó szakembereket.

Győr+ 2024.05.28.

Európai választások, az EU válaszúton

Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője az Európai Uniós források feltételességét mutatta be az MCC győri képzési központjában.

Hirdetés