Címke: elnök
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.02.03.

Az OBT új elnöke: „Én csupán a csapatkapitány vagyok”

A Győri Ítélőtábla polgári ügyszakos bíráját, dr. Szabó Pétert választották meg az egyik legfontosabb bírói szerv, az Országos Bírói Tanács elnökévé. Az új elnök az elsőként a Győr+ Médiának adott interjút.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.23.

Velekei László: óriási energiák szabadultak fel a táncfesztiválon!

Nem csak a tánc miatt van állandó mozgásban a Győri Balett, hanem azért is, mert a társulatnál utazást utazás követ, mellette pedig a Magyar Táncfesztivál megálmodóiként és házigazdáiként is csúcsteljesítményt nyújtanak. Velekei László együtt lüktet az együttessel, élete a tánc, szenvedélye a balett, és a második családja a csapata. A Győri Balett direktorát nemrégiben nagy megtiszteltetés érte, erről, és az idei táncfesztivál sikereiről is kérdeztük.

MTI 2023.04.14.

Ilyés Ferenc a Magyar Kézilabda Szövetség új elnöke

Ilyés Ferenc korábbi 229-szeres válogatott játékost választotta elnökké a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) küldöttgyűlése pénteken. A Budapesten rendezett tisztújításon a 150 küldöttből 140 volt jelen, közülük 139 szavazott az egyetlen jelöltként induló Ilyésre, egy pedig tartózkodott. Az elnök megbízatása öt évre szól.

MTI 2022.08.31.

Elhunyt Mihail Gorbacsov

Hosszan tartó betegség után, életének 92. évében kedden elhunyt Mihail Gorbacsov, a két világrendszer közötti hidegháború vérontás nélküli lezárásához döntő mértékben hozzájáruló reformer politikus, a Szovjetunió első és utolsó elnöke, a Szovjetunió Kommunista Pártjának utolsó főtitkára.

MTI 2021.12.23.

A MOB-tagok és a vezetők többsége leváltaná Kulcsár Krisztiánt

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tagjainak és vezetőinek többsége leváltaná Kulcsár Krisztián elnököt - írta a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu. A portál úgy fogalmazott, hogy eszkalálódni látszik a Kulcsár Krisztiánnal szembeni elégedetlenség.

Hirdetés