Címke: élelmiszerbiztonság
Hirdetés
MTI 2023.09.14.

Nébih: 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen

Jelölési hibák és túl alacsony vitamintartalom miatt 19 esetben hatósági eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) instant kakaóitalpor-vizsgálata alapján, amelyből kiderült, hogy élelmiszerbiztonsági szempontból mind a 34 vizsgált termék megfelelt.

MTI 2023.05.25.

Ardo zöldségkeveréket hívott vissza a forgalomból a NÉBIH

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közlése szerint mérgező növényi részek lehetséges jelenléte miatt hívta vissza forgalomból az Ardo Wok mix zöldségkeverékeket az Ardo Hungary Kft. A Nébih a vásárlók figyelmét is felhívja.

MTI 2023.05.04.

Szalmonella? – kolbászokat hív vissza az Aldi

Szalmonella lehetséges jelenléte miatt az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívta a forgalomból a "Csemege páros kolbász, 250 g és Paprikás, csípős páros kolbász, 250 g" termékeket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel csütörtökön.

MTI 2023.04.12.

Rovarral szennyezett rizst hívott vissza a Spar

Rovarszennyezettség miatt a Spar Magyarország kivonta a forgalomból az egy kilogrammos kiszerelésű, saját márkás hosszú szemű rizs termékét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden a honlapján.

MTI 2022.12.08.

Perecet vont ki a forgalomból a Rossmann

Idegen anyag, szövetdarab lehetséges jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Genuss Plus Kids Mini Perecet a Rossmann Magyarország Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.

MTI 2022.10.10.

Veszélyes gyermekpoharat hívott vissza a Nébih

Veszélyes anyagok kioldódása miatt nem szabad használni az elefántfigurás Leonardo Bambini poharakat - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) termékvisszahívás-adatbázisában.

Hirdetés