Hirdetés
Címke: egyház
Hirdetés
Győr+ 2021.07.20.

Jubiláns házaspárok jelentkezését várják

Hálaadó szentmisét mutat be a jubiláló házaspárok részvételével szeptember 4-én, szombaton 10 órai kezdettel Veres András győri megyéspüspök a Káptalandombon.

Földvári Gabriella 2021.07.12.

Új festmény Szent Benedek ünnepére

Szent Benedek, Európa fővédőszentjének, a bencések rendalapítójának ünnepén, július 11-én, a megújuló Széchenyi téri templomban egy Szent Benedeket és testvérét, Szent Skolasztikát ábrázoló képet áldott meg Sárai-Szabó Kelemen atya szentmise keretében.

mti 2021.07.04.

Hivatalos: Budapesten mutat be szentmisét Ferenc pápa

Köszönetet mondott budapesti látogatása előkészítéséért Ferenc pápa a vasárnap déli Úrangyala-imádságot követő beszédében, amivel hivatalosan bejelentette, hogy szeptember 12-én délután az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséjét koncelebrálja.

Földvári Gabriella 2021.06.25.

Új, állandó kiállítás a Káptalandombon

Ereklyék vonzásában címmel nyílt állandó kiállítás pénteken a Káptalandomb egyik legrégebbi lakóházában, a „Káptalanházban”.

Németh Boglárka 2021.06.15.

Péntek óta Győrből is hallgatható a Katolikus Rádió

Péntek óta Győrből is hallgatható a Katolikus Rádió. A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa több frekvenciapályázaton is nyertesként hirdette ki a Katolikus Rádiót. Többek között ennek köszönhetően, Győrben, a 96,4-en az országban a 25. földfelszíni frekvenciaként már fogható a rádió műsora.

Németh Boglárka 2021.05.05.

Megáldották a megújult ravatalozót Nyalkán

Megáldották, majd felavatták a megújult ravatalozó épületét Nyalkán. A Magyar Falu Program keretében 28 millió forintos állami támogatással és a helyiek felajánlásaival újult meg az épület, amelynek ma tartották a hivatalos átadóját. A Dimény Gábor tervei alapján készült épületet Hortobágyi T. Cirill Főapát szentelte meg.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat