Címke: EESZI
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.04.26.

Kortalan hagyományőrzés a Duna mentén

A győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény és a somorjai Domov Seniorov Ambrózia Idősek Otthonának lakói és munkatársai találkozhattak egy uniós pályázatnak, az Interreg VI-A Magyarország–Szlovákia Program Kisprojekt Alapjának (HUSK/SPF/2301/3.2/127) köszönhetően.

Győr+ 2024.04.24.

Duna-menti majális Győrben

Rendhagyó majális keretében elevenítették fel a Duna-menti hagyományokat szerdán, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézményben. Az EESZI az INTERREG Magyarország-Szlovákia program kisprojektje keretében valósította meg programját, a somorjai Ambrózia Idősotthon közreműködésével.

Ficsór Dávid 2024.03.27.

Vidám húsvétváró EESZI-módra

Húsvétváró programot szervezett szerdán az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény. A húsvéti díszbe öltöztetett Kálóczy téri idős otthon udvarán rendezett eseményen Győr szociális ügyekért felelős alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket.

Győr+ 2024.03.07.

Légzéstechnika oktatás időseknek

A megfelelő légzéstechnika fontos az egészség megőrzéséhez. Ezt vallják az EESZI-ben is, emiatt az időseknek az ún. buteyko technika alapjait tanította meg egy szakember.

J. Kovács Andrea 2024.01.31.

Vidám farsang a szentiváni klubban

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsangi időszakot a vidám összejövetelek, zenés mulatságok, bálok jellemzik. Nincs ez másként az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény nyugdíjas klubjaiban sem, hiszen sorra tartják saját rendezvényeiket.

Mireider Máté 2024.01.28.

Széles körű támogatást nyújt a város a rászorulóknak

Rendszeres és alkalmi támogatásokkal tart fent szociális védőhálót Győr – a különböző támogatások rendszerét törvények szabályozzák, és a lakhatási segítségen át az adósságkezelésen keresztül a gyermekétkeztetésig és gyermekvédelemig terjednek az igényelhető támogatási formák.

Szerző és fotó: Győr+ Televízió 2024.01.02.

Tartalmas óév, dolgos újév

Tartalmas volt a 2023-as év az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézménynél. Több épület is megújult, továbbá újakat is átadtak.

Nagy Roland 2023.12.13.

Élsportolóból lett az EESZI igazgatója Kányai Róbert

Kányai Róbert az ETO egykori kézilabdázója, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) igazgatója volt a Győr+ Média sportos podcastjének, a Spílernek a legutóbbi vendége.

Szerző és fotó: Győr+ 2023.12.09.

Győr+ Angyalok – december 9.

Kinyílt adventi kalendáriumunk 9. ablaka! Zenét adni teljes boldogság. A Győri Filharmonikus Zenekar tagjai egy főpróbára hívták meg az EESZI időseit. A koncertélmény mellé az ajándékokat a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. biztosította.

Győr+ 2023.12.08.

Győr+ Angyalok – december 8.

Ezúttal a Dressing Room együttes vált Győr+ Angyallá, és örvendeztette meg az EESZI Répce utcai időseit, az ajándékokat pedig a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara biztosította.

Hirdetés