Hirdetés
Címke: EESZI
Hirdetés
Győr+ 2020.04.02.

Az EESZI akkor segít, ha előtte kérik

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) gondoskodik a 70 felettiek ellátásáról, de csakis abban az esetben, ha ezt a szolgáltatást korábban igényelték

Szabó Csilla 2020.04.01.

Papa, mama, Skype-on hívlak!

A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény eddigi tevékenységét is befolyásolja, a meglévők mellett új feladattal bővült a tevékenységi köre. A jelenlegi helyzetben a megnövekedett igények ellátását munkaerő-átcsoportosítással biztosítják, hogy az intézmény működése zavartalan legyen.

Győr+ 2020.03.05.

Nagy utazás az érintettnek és a társadalomnak is

Az emlékezetvesztéssel járó időskori demencia világméretű probléma, a WHO népbetegséggé nyilvánította. Hazánkban több mint negyedmillió ember küzd a betegséggel, ami nem csak rájuk van hatással, hanem a családjukra is, így közvetve egymillió embert érintő problémáról van szó. Győrött egy filmbemutatóval egybekötött konferencián összegezték az INDA (Interprofesszionális Demencia Alapprogram) programban eddig elért eredményeket.

Győr+ 2020.01.27.

Demencia Információs Órák

A demenciát, amely általában az idős embereket érintő emlékezetvesztés, a WHO már népbetegséggé nyilvánította. Hazánkban kb. negyedmillió ember küzd a betegséggel, ami nem csak rájuk van hatással, hanem a családjukra is, így közvetve egymillió embert érintő problémáról van szó.

Győr+ 2020.01.24.

Védőháló és ismeretek átadása a Családi körben

Családi kör elnevezésű hároméves projektjét zárta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Győr-Moson-Sopron Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza. Három év alatt több mint 1800 eseményen tízezer „kapcsolódás” történt a programokon résztvevőkkel.

Pulai Sarolta 2019.12.13.

Évzáró az EESZI-ben

Évzáró munkaértekezletet tartott a győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény.

Győr+ 2019.12.04.

Zenével hangolódtak az ünnepre az idősek

Felejthetetlen élményt szerzett több száz idős embernek az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) adventi koncertje, amelyet 2009 óta a Széchenyi István Egyetem együttműködésének köszönhetően rendezhetnek a győri zsinagógában.

Szabó Csilla 2019.11.22.

Idősbarát régióért dolgoztak

Az INTERREG Age-friendly Region – Idősbarát Régió elnevezésű osztrák-magyar határon átnyúló projekt zárókonferenciáját tartották Zalaegerszegen, ahol a magyar és osztrák partnerek képviselői mellett a támogató cégek, intézmények képviselői is megjelentek.

Papp Zsolt 2019.11.20.

Tízéves a Beszélgető hálózat

Éppen tíz éve indult a Beszélgető hálózat Győrben, amely azóta több száz idősnek segített a magány oldásában, a társas kapcsolatok megélésében. A szervezők ismét várják az önkéntesek jelentkezését, akik szívesen vállalnának beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat