Címke: e-roller
Hirdetés
Mihályi Orsi 2023.09.04.

Győri Édes – Elektromos rollerrel a közlekedésben

Egyre többen pattannak elektromos rollerre, ami egy szuper közlekedési eszköz, de érdemes a használatáról folyamatosan beszélni. Ezt tette Mihályi Orsi Halász László közúti járművezető szakoktatóval, akivel az elektromos rollerrel való közlekedés veszélyeiről is szó esett.

Mireider Máté 2023.07.14.

Olcsóbb lett a győri e-rollerezés

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a győri e-roller kölcsönzést biztosító cég, a TIER jó tapasztalatokkal rendelkezik Győrről. Most a szolgáltatás díjain is csökkentettek.

Mireider Máté 2023.07.09.

Szeptemberben nagy bővítés jöhet a rollerhálózatban

Február végén indult el Győrben a TIER e-roller-kölcsönzés. A 18 országban és 220 városban jelen lévő cég győri tapasztalatai jók, az eltelt fél évben pedig növelték mind a rollerek, mind a „rollerezhető” terület méretét. Az elmúlt időszakról Lendvai Tímeát, a szolgáltató cég vezetőjét kérdeztük.

Földvári Gabriella 2023.05.08.

Szigorítják az e-rollerek használatát Bécsben

Az E-rollerek népszerűek az osztrák fővárosban, de a nem megfelelően parkoló járművek sok kellemetlenséget okoznak. Bécs városa ezért szigorúbb szabályokat vezet be a robogók parkolására, amelyek május 19-től érvényesek.

Németh Boglárka 2023.03.10.

Gyors és környezetbarát az e-roller

Két hete működik Győrben az e-roller rendszer, amivel néhány mozdulat segítségével könnyedén és környezetbarát módon juthatunk el A-ból, B-be. Stábunk városi túrát tett és tesztelte a kétkerekűket, ráadásul tapasztalatokat is gyűjtöttünk a felhasználóktól.

Hirdetés