Címke: djabe
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2024.06.20.

Új albummal jelentkezik a Djabe és Steve Hackett

A napokban jelenik meg Steve Hackett és a Djabe zenekar új közös albuma. A korong egyik érdekessége, hogy olyan élő felvételekkel van tele, melyeket tavaly rögzítettek városunkban, egy koncert alkalmával. A kiadvány éppen ezért a Back to Győr címet kapta.

Győr+ 2023.06.20.

Micsoda este! Meglepetéseket hozott Steve Hackett és a Djabe!

Fantasztikus koncertet adott hétfő este a Richter Teremben az eMeRTon- és Arany Zsiráf-díjas, magyar dzsesszt, világzenét, fúziós dzsesszt, és progresszív rockot egyaránt játszó Djabe zenekar. Az együttes ezúttal is a Genesis korábbi, világhírű gitárosával, Steve Hackettel egészült ki, de meglepetésként Győr polgármestere is fellépett a színpadon.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.19.

Djabe és Steve Hackett újra Győrben: lemezbemutató után este koncert!

Hétfőn a napokban átadott győri élményfürdő csodálatos környezetében mutatta be a tavalyi, győri koncerten rögzített „Live in Győr” című albumát a Djabe zenekar és Steve Hackett. A lemez által városunk felkerült a rockzene világtérképére, de a történetnek még közel sincs vége, hiszen a „The Journey Continues Tour 2023” részeként este ismét városunkban koncertezik a formáció, és bizony, ezúttal is lesz lemezfelvétel...

Földvári Gabriella 2023.06.11.

A két Barabás

Különleges zenei élményt ígér a Djabe és Steve Hackett koncertje június 19-én a Richter Teremben, már csak azért is, mert a formáció basszusgitárosa a győri Barabás Tamás, akinek az édesapja is ismert győri zenész.

Győr+ 2022.08.22.

Megismételhetetlen koncert a Richterben – FOTÓK!

Fantasztikus koncertet adott vasárnap a Richter Teremben a Djabe zenekar, nem kisebb sztárral, mint a Genesis egykori tagjával, Steve Hackettel kiegészülve. A közös munka, a közös turné minden koncertje egyedülálló és megismételhetetlen, aki ott volt a győri előadáson sosem feledi az estet.

Győr+ 2022.08.09.

A Djabe és Steve Hackett koncertje Győrben

A Djabe és Steve Hackett, a Genesis exgitárosa ad koncertet Győrben, a Richter-teremben. Az augusztus 21-én, 19:30-kor sorra kerülő eseményre 7900-8900 forintba kerülnek a belépők.

Hirdetés