Címke: CSOK Plusz
Hirdetés
Győr+ 2024.01.11.

Elindult a CSOK plusz – VIDEÓ!

Az új év új otthonteremtési támogatást hozott, ez a CSOK plusz – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára csütörtökön a kormány Facebook-oldalán megosztott videójában.

MTI 2023.12.09.

Kétéves a családtámogatási kalkulátor

Már csaknem félmillió esetben vették igénybe a családtámogatási kalkulátort, amely két éve indult azért, hogy segítsen eligazodni a különböző családtámogatási lehetőségek között - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán.

Győr+ 2023.12.05.

Az ország egész területén igényelhető  lesz a csok plusz

Az ország egész területén igényelhető a csok plusz, az akár 50 millió forintos, maximum 3 százalékos kamatú, államilag támogatott hitel; az új otthonteremtési program kedvezményes hitelkonstrukciója január elsejétől érhető el - tudatta Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

Győr+ 2023.11.29.

Vármegyénkben is új felállást hozhat a lakáspiacra a CSOK Plusz

A jövőre induló új lakástámogatási program, a CSOK Plusz egy visszafogott lakóingatlanpiacra hozhat élénkülést. A gyermeket vállaló házaspároknak a mostani ingatlanpiaci árakat tekintve segítséget nyújthat ez a kedvezmény mind az első lakás megvételéhez, mind a tervezett családbővítés miatt nagyobb lakásba történő költözéshez.

Győr+ 2023.11.24.

Soha nem látott banki verseny indulhat a CSOK Pluszos vevőkért

A jövőre induló új lakástámogatási programban a gyermekek számától függően 15-50 millió forintos lakáshitelt igényelhetnek az arra jogosultak. A CSOK Plusz részletszabályait is társadalmi egyeztetésre bocsátotta a kormányzat, amelyek eddig nem ismert újdonságokat is tartalmaznak - áll az ingatlan.com és money.hu elemzésében.

Zombai-Kovács Ákos 2023.11.15.

Győrben is CSOK Plusz

Január elsejétől bevezetik a CSOK Plusz-t, ami minden eddiginél nagyobb támogatást nyújt a gyermekvállalást tervező vagy újabb gyermeket vállaló családoknak. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő beszélt a Győr+ Médiának. A CSOK Plusz egy rendkívüli kedvezményes, államilag támogatott hitel, ami 15, 30 vagy akár 50 millió forintos összegben is igényelhető, fix 3 százalékos kamattal. A kormány az első évben 12 ezer új igénylővel számol.

MTI 2023.10.31.

A Csok Plusz minden eddiginél nagyobb támogatást jelent

A január elsején induló Csok Plusz minden eddiginél nagyobb támogatást nyújt a gyermeket vállaló házaspárok otthonteremtésében - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) parlamenti államtitkára kedden Szentendrén.

Győr+ 2023.10.29.

Akár egy négyzetméteren is múlhatnak a CSOK-os milliók

A legutóbbi kormánybejelentés alapján a jövő évtől igényelhető CSOK Plusz meglévő gyermekre nem, csak vállalt gyermek esetén lesz elérhető, így számos ügyfél kiesik az igénylői körből és egészen biztos, hogy csak az idei év végéig részesülhet támogatásban. A határidő szűkössége miatt számukra különösen fontos a sikeres és zökkenőmentes ügymenet, ezért a Credipass és a Duna House szakértői ezúttal a kifejezetten ingatlanhoz kapcsolódó, rejtett buktatókat vették sorra.

Győr+ 2023.10.26.

CSOK Plusz rázhatja fel Csipkerózsika-álmából a lakáspiacot

Megjelentek az új lakástámogatási program, a CSOK Plusz legfontosabb paraméterei, amely alapvetően a Babaváró támogatás logikáját követi, és a gyermeket vállaló családoknak valódi segítséget adhat mind az első lakás megvásárlásához, mind a család bővülése miatt nagyobb lakásba történő költözéshez a maximális értékhatáron belül - derül ki egy elemzéséből, amely szerint a jelenleg érvényben lévő, nagyvárosi CSOK-ra jogosultaknak érdemes lesz sietniük az év végén kifutó támogatások miatt.

Hirdetés