Címke: csalás
Hirdetés
Győr+ 2024.04.18.

Csak ígéret maradt a kisautó

A kapuvári nyomozók befejezték a Mátrix Projekt keretében vizsgált online csalással kapcsolatos büntetőeljárást.

Csollán Tamara 2024.03.05.

Bűnszervezet tagjaira csaptak le a rendőrök

A Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök a Mátrix Projekt keretében további két tagját fogták el annak a bűnszervezetnek, amely információs rendszer felhasználásával elkövetett csalásokra szakosodott.

Győr+ 2024.02.21.

Facebook-videó is igazolta a hamis számlákat

Meg nem valósult üzletfelújításhoz kapcsolódó számlák áfatartalmát szerette volna visszaigényelni egy ruházati vállalkozás. Saját videójuk buktatta le őket.

Győr+ 2024.02.09.

Adócsaló bűnszervezetet számolt fel a NAV

Több mint 1,7 milliárd forint értékben foglalt le, illetve vett zár alá luxusautókat, ingatlanokat, készpénzt és bankszámlákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy adócsalásra szakosodott bűnszervezet felszámolásakor.

Győr+ 2024.01.18.

Drága szerelmi ígéret

Egy 23 éves győri fiatalembertől az online térben csalt ki egy ismeretlen nő 272 ezer forintot, hogy románcuk beteljesedhessen. A rendőrök a Mátrix Projekt keretében vizsgálják a bűncselekményt.

Győr+ 2024.01.03.

Bűnös TikTok-hirdetések

A virtuális piacterek árusait ugyanúgy ellenőrzi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), mint bármely kereskedőt. Egyre többen használják például a TikTokot termékeik népszerűsítésére, eladására, de közöttük sokan vannak, akik nem törődnek az adókötelezettségekkel. Ügyleteik azonban nem maradnak titokban.

MTI 2023.11.24.

Idős embereket fosztottak ki egy veszprémi család tagjai

Hátrányos helyzetű idős embereket fosztottak ki egy veszprémi család tagjai, a három férfit és a három nőt elfogták - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese pénteki, veszprémi sajtótájékoztatóján.

Hirdetés