Címke: családalapítás
Hirdetés
Győr+ 2023.12.02.

„Bárcsak jönnél már!” 

Befejező adásához érkezik a Nem jön a baba című műsor a Győr+ Rádióban. A tízrészes sorozat célja az volt, hogy segítséget nyújtson azoknak a pároknak, akik nagyon szeretnének szülővé válni, de a gyermekáldás nem megy olyan zökkenőmentesen, mint elképzelték.

Győr+ 2023.08.07.

Családot alapító szíriai hallgatóit segíti az egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem nemcsak kiemelkedő akadémiai eredményeknek és sikeres karrierutaknak ad otthont, de sokszor a hallgatók magánéletében is fontos szerepet játszik. Így történt ez két szír fiatalnál, Marianál és Basselnél is, akik ösztöndíjas házastársakként érkeztek Győrbe, és itt váltak családdá. Az intézmény támogatja őket tanulmányaik befejezésében.

Győr+ 2023.06.14.

Minikonferencián is középpontban a család

A család szerepét járták körül annak a minikonferenciának a résztvevői, amely a Széchenyi István Egyetem szervezésében valósult meg az intézmény Budapesti Innovációs és Képzési Központjában. A nemek közötti egyenlőség témáját fókuszba helyező rendezvénysorozat az ENSZ fenntarthatósági fejlődési céljaihoz is illeszkedik.

Győr+ 2023.05.10.

Apa szeretnék lenni – 2. rész

Könnyen beleesik az ember abba a hibába, hogy valaminek csak az egyik oldalát vizsgálja meg alaposan, és kimarad a képletből a másik nézőpont. A gyermekvállalás két emberes játék, nem elég tehát csak az édesanyák érzéseivel foglalkozni, teret kell adni a nagybetűs APÁKNAK is. A Nem jön a baba különkiadásában az ő szemszögükből ismerhetjük meg a fogantatási nehézségek kihívásait.

Hirdetés