Címke: covid-19
Hirdetés
Győr+ 2023.10.12.

Kérdés-Kör: Győr folyamatosan fejlődő pályán van!

A Kérdés-Kör a Győr+ Média új műsora: közéleti témákat dolgozunk fel, amelyek nem nélkülözik a politikát sem. Az első adás vendége dr. Fekete Dávid, a Fidesz-KDNP győri frakcióvezetője, önkormányzati képviselő, egyetemi docens, és Kohán Mátyás, a Mandíner külpolitikai újságírója, politikai elemző. Borkai Zsolt és Pintér Bence polgármesteri ambíciói mellett a győri gazdaság és a külföldi háborús helyzetek is szóba kerültek a beszélgetés során.

Győr+ 2022.12.04.

A polgármester tisztázza az álhíreket

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere a hivatalos Facebook csatornáján üzent hadat az álhíreknek és mondja el, mi is a valóság. Most például Győr kasszájának helyzetéről posztolta az igazat.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.02.

Sok a beteg: az influenza és a covid is fertőz       

Egyre többen köhögnek, tüsszögnek, fáj a fejük és a torkuk, sok a beteg az egész országban és Győrben is. Az influenza és a Covid is fertőz novemberben. Azt, hogy megfázással vagy koronavírussal dőltünk-e ki, csak a teszt tudja biztosan kimutatni.

Ficsór Dávid 2022.07.27.

Covid: Enyhébb tünetek, növekvő esetszámok

A márciusban kezdődött nyugalmi időszak után, az elmúlt 6-8 hétben újra emelkedő esetszámokkal találkozunk, ezt mondta Híradónknak dr. Begya László háziorvos, a Coviddal kapcsolatban.

Pécskai István 2022.02.15.

A tanulás hazaköltözött: a hibrid oktatás kihívásai

A digitális vagy a jelenléti oktatás az út a jövő generációi számára? A diákok melyik lehetőséget részesítik előnyben? Egy hibrid rendszer kidolgozása jelentheti a megoldást? A COVID-19-narratívák és a tanulás jövőjéről tartott előadást dr. Setényi János oktatáskutató, a Mathias Corvinus Collegium Tanuláskutató Intézet vezetője az MCC Győri Képzési Központjában kedden este.

Hirdetés