Címke: cigaretta
Hirdetés
Győr+ 2024.05.30.

Dohányzásmentes Világnap Győrben is

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) május 31-én, a Dohányzásmentes Világnapon világméretű kampányt tart a dohányzás visszaszorítására. Az idei évben arra hívják fel a figyelmet, hogy a dohányipari agresszív marketingtevékenység, mely a fiatal generációt a dohánytermékek használatára ösztönzi, körükben az új típusú nikotintartalmú szerek fogyasztásának ösztönzése megbetegítheti a gyermekeket, serdülőkorúakat, és végzetes függőséget alakíthat ki az életükben.

Győr+ 2024.02.21.

Közúttól a gyermekszobáig

Közúton végzett ellenőrzésen bukott le egy magyar férfi ukrán cigarettával és fogyasztási dohánnyal, majd egészen a lakásáig kísérték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, ahol további adózatlan dohánytermékeket találtak.

Győr+ 2024.02.06.

Poco Bar-árust buktatott le a NAV

Csak néhány hete robbant be a köztudatba a Poco Bar nevű, újgenerációs elektronikus cigaretta, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai máris lebuktattak egy árust. Az illegális termékeket lefoglalták, az eladó milliós nagyságrendű bírságra számíthat.

Szöveg és fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2023.07.18.

Füstbe ment az üzem

Szinte mindent előkészített a szervezett bűnözői csoport a profitcunami érdekében, ám a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak közbelépésével végül elmaradt a busás haszon. A felhalmozott alapanyagokból kiindulva, csak az első gyártási ciklusban, több millió szál cigarettát tudtak volna előállítani.

Győr+ 2023.05.24.

Ezer Elf Bar kétmillió forintért

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az adózási és egészségügyi kockázatok miatt továbbra is folyamatosan nyomon követik az interneten Elf Bart és hasonló ízesített elektronikus dohánytermékek árusítóit. Legutóbb több mint kétmillió forint értékben vásároltak illegális e-cigarettát egy eladótól. Az árut lefoglalták, az eladó több millió forintos bírságra számíthat.

MTI 2022.11.02.

Alkoholt és cigarettát foglalt le a NAV

Csaknem kétszáz liter alkoholt és több mint ezerkétszáz doboz cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyíregyháza külterületén egy ingatlan ellenőrzésekor - közölte a NAV szerdán az MTI-vel.

Hirdetés