Címke: bűnmegelőzés
Hirdetés
HAK 2022.09.30.

Nincs ennyire olcsó kávéfőző: ne hagyja, hogy átverjék!

Ismét csalás terjed a közösségi médiában, amire egy olvasónk hívta fel a figyelmet. Több százezres kávéfőzőt kínálnak pár száz forintént, miközben a bankkártyánk adataira kíváncsiak. A csalás tényét a gyártó cég is megerősítette.

HAK 2022.08.20.

Keresi a rendőrség a marcalvárosi betörőket

A közösségi médiában futótűzként terjedt a hír, miszerint Marcalvárosban több lakásba is illetéktelenek jutottak be nemrég. Érdeklődtünk a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán, ahol értesüléseinket megerősítették, illetve bűnmegelőzési tanácsokkal is segítettek.

Németh Boglárka 2022.08.13.

Ingyenes kerékpárjelölés a rendőrség udvarán

Szombat reggel 9 órától, egészen délután 4 óráig ingyenes kerékpárjelölést tart a rendőrség, a városi kapitányságon, tehát a Zrínyi utcai központ udvarán. Stábunk ottjártakor már jó néhányan várakoztak, hiszen szerintük így jobban védetté válik a biciklijük.

police.hu 2022.08.09.

Felelnie kell az „unokázós” bűnbandának

Egy 14 tagú, telefonos, unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet számolt fel a Békés megyei rendőrség. A férfiak és nők a gyanú szerint kilenc megyében és Budapesten károsítottak meg, illetve próbáltak meg becsapni időseket. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött, a nyomozás iratai az ügyészségre kerültek.

Győr+ 2022.07.29.

Toborzás, bűnmegelőzési tanácsokkal fűszerezve

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai az ikrényi vízi sportcentrumban adtak bűnmegelőzési tanácsokat a strandolóknak, valamint a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták a pavilonhoz érkezőket.

Havassy Anna Katalin 2022.06.27.

Nyáron is fő a biztonság!

Az idősek biztonsága nem lehet évszakhoz kötött, a bűnözők soha nem pihennek, sőt! Néhány tanáccsal igyekszünk segíteni a szépkorúakat, hogy gondtalan lehessen a nyári időszak.

Győr+ 2022.06.07.

Biztonságban nyáron is!

A vagyonvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Havassy Anna Katalin 2022.03.26.

Körözött férfit tartottak vissza a városrendészek

A tavasz beköszöntével a Városrendészet Győr munkatársainak is egy több külterületi jelenlétet írnak elő. Az emberek vágynak a szabadba és sajnos nem csak a becsületes állampolgárokat csábítja a napsütés, a teraszok és forgatag. Két városrendész csütörtökön igencsak szemfüles volt: körözött férfit fogtak.

Hirdetés