Címke: bűnmegelőzés
Hirdetés
HAK 2024.06.10.

Előadások a nyugdíjasok biztonságáért

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa az elmúlt hetekben két győri nyugdíjasklub tagjait látogatta meg prevenciós előadással.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2024.05.17.

NETed(d): világnapi kiberdélután az Árkádban

Május 18-a az internet világnapja, ehhez kapcsolódóan hirdette meg figyelemfelkeltő akcióját a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. Az Árkád Bevásárlóközpontban tartott pénteki rendezvényen a standnál érdeklődők a napjainkban ránk leselkedő online veszélyekről kaphattak felvilágosítást, de a kisebbeket játékos feladatokkal is várták a szakemberek, így a többi között ujjlenyomatokat is készíthettek. Természetesen a kiberdélután fókuszába a prevenció került.

Győr+ 2024.05.14.

Rendőrök az ovisok biztonságáért

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a Mórichidai Napközi Otthonos Óvodába látogattak el.

Győr+ 2024.05.14.

Kiber délután az Árkád Győrben

Május 17-én pénteken a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az online csalások megelőzése megelőzése érdekében prevenciós programot szervez.

Szöveg és fotó: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2024.04.12.

Eszmecsere az online csalásokról

A Győr belvárosában lévő Virágpiac látogatói a Bűnmegelőzési Osztály beosztottjával találkozhattak április 11-e délelőttjén, a járókelők és árusok személyes tapasztalataikat osztották meg, elmesélték az ismerősi körben történt eseteket, a szélhámosok próbálkozásának módjait.

Győr+ 2024.03.08.

Mindent az online biztonságról a győri Borostyán Klubban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa a Mátrix Program keretében a győri Borostyán Nyugdíjas Klubba látogatott el, ahol számos bűnmegelőzési tanáccsal látta el a rendezvény résztvevőit.

Havassy Anna Katalin 2024.02.23.

A csütörtök kiemelten a bűncselekmények áldozatainak megsegítéséről szólt

Minden egyes nap fontos foglalkozni a bűncselekmények áldozataival, de február 22-ét Magyarországon is az ő napjukká tették, már évtizedekkel ezelőtt. Ennek apropóján a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezésében prevenciós programot tartottak az Árkád Győr bevásárlóközpontban.

Havassy Anna Katalin 2024.02.22.

Előzzük meg az áldozattá válást!

Az Európa Tanács 1990. február 22-én tette közzé a bűncselekmények áldozatainak chartáját. Ezt a napot Európa több országa, így Magyarország is a bűncselekmények áldozatainak napjává nyilvánította. A legfontosabb üzenet pedig az: előzzük meg, hogy áldozattá váljunk és merjünk segítséget kérni!

Havassy Kata 2024.02.17.

Mátrix Project: közel 7500 ügyben nyomoznak

Az elért eredményekről és az együttműködés fontosságáról tartott közös sajtótájékoztatót február 16-án dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes és Bucsek Gábor, az OTP Bank bankbiztonsági ügyvezető igazgatója a rendőrség Teve utcai székházában.

Hirdetés