Címke: buli
Hirdetés
Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.08.30.

Koktélverseny Győr belvárosában

A Szomszéd Koktélbár és Kávézó immáron ötödik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb koktélversenyét, amelyre idén szeptember 3-án, vasárnap kerül sor.

Herkely Ákos 2023.08.24.

Magunk közt – Feltámad a Jereván?

Müller Lajos főszervező és Halász János látogatott el rádiónk stúdiójába és a „Jeró nosztalgia party” részleteit ecsetelték. Augusztus 25-én ugyanis ismét átélhetjük azokat az érzéseket, amik egykor magukkal ragadtak minket.

Győr+ 2023.03.17.

Bulizz velünk! Prevenciós vetélkedőt tartottak Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársa is részt vett azon a rendezvényen, ahol szakemberek játékos formában hívták fel a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum tanulóinak figyelmét az esetlegesen rájuk leselkedő veszélyekre.

Győr+ 2022.08.24.

Hogy a másnap is buli legyen!

Az alkoholfogyasztás mértékletes formája sok társadalomban kulturális és gasztronómiai hagyomány, nem minősül rizikómagatartásnak. Az alkohol tartalmú italok fogyasztása a társadalmi élet rutinszerű része, amely gyakran a társasági élethez elengedhetetlenül hozzátartozik.

Győr+ 2022.04.22.

Sikoltozásoktól volt hangos a part

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen örömükben sikoltoztak a lányok a Széchenyi Egyetemi Napok második napján. A fellépők a Valmar és a Wellhello voltak.

Bajzát Zsuzsi 2022.03.25.

Már csak egyet kell aludni, hogy induljon a banzáj!

Fergeteges Győr+ DJ partyra készülnek a rádió rezidens lemezlovasai a Rómer Házban március 26-án, amire meghívták az egész várost. A zenék lehetővé teszik a nagy merítést, hiszen azt ígérik, hogy mindenki talál majd kedvére való, táncolható dalokat a repertoárban.

Győr+ 2022.02.15.

Széchenyi István Egyetem: fergeteges bulik a megújult Bridge Klubban

Ha lúd, legyen kövér – gondolták a győri Bridge Hallgatói és Oktatói Klub programszervezői, és dupla nyitóbulit szerveztek a megújult hallgatói és oktatói klub felavatására: egyet szerdán a hallgatók számára, egyet pedig szombaton a városi közönségnek.

Hirdetés