Címke: búcsú
Hirdetés
Győr+ 2023.05.24.

Gyászol a győri könyvtár, elhunyt Eőry Éva

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér könyvtáros asszisztense hosszan tartó, kitartó méltósággal, hittel és akarattal viselt betegség következtében május 20-án elhunyt. A hírt az intézmény közölte közösségi oldalán.

Pécskai István 2023.05.21.

Döntetlennel búcsúzott Priskin Tamás az ETO-tól – VIDEÓ!

Az ETO FC labdarúgócsapata 2-2-es döntetlent játszott a Csákvárral az NB II 2022–23-as szezonjának zárófordulójában. A vendégek szerezték meg a vezetést az első félidőben, miután Magyar Zsolt értékesítette a csapata javára megítélt tizenegyest. Az ETO még a szünet előtt egyenlített Kovács Krisztián góljával.

J. Kovács Andrea 2022.08.16.

Szigeti Búcsú Szent Rókus ünnepén

Harmincadik alkalommal rendezett Szent Rókus napi ünnepséget a szigeti egyházközség, az Egészséges Nemzedékért Alapítvány és a Bencés Diákok Győri Egyesülete az orvosok és pestises betegek védőszentjének emléknapján, a róla elnevezett egyházközség búcsúján.

Földvári Gabriella 2022.05.17.

Búcsú Lakatos Gy. Lászlótól

Lakatos Gy. László mély hatást gyakorolt a városra, Győr művészeti életére, munkássága meghatározó jelentőségű volt. Amikor az alkotó már nincs közöttünk, műveiben él tovább, így emlékezünk Laktos Gy. Lászlóra is.

Földvári Gabriella 2022.04.25.

„A táncoló angyalok felülről figyelnek bennünket”

A Győri Balett alapítói, egykori és jelenlegi tagjai, növendékek, pályatársak, rajongók tartottak csendes megemlékezést Markó Iván tiszteletére a Győri Nemzeti Színház előtt hétfő délután.

MTI 2021.10.27.

Világbajnok játékosok is búcsúznak Joachim Löwtől

Többek között a világbajnok Lukas Podolski, Per Mertesacker és Sami Khedira is ott lesz a német labdarúgó-válogatott Liechtenstein elleni világbajnoki selejtezőjén, amelyen a német szövetség ünnepélyesen elköszön a gárda korábbi szövetségi kapitányától, Joachim Löwtől.

Hirdetés