Címke: búcsú
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.06.04.

A kupa itthon van, Győrben van jó helyen!

Kedden a Vármegyei Rendezvényközpontban tartotta évadzáró szponzori eseményét a Győri Audi ETO KC. Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője a találkozón úgy fogalmazott: a kupa itthon van, itt van jó helyen Győrben. Megható pillanatokkal zárult az ünnepség, hiszen a klub hivatalosan is elbúcsúztatta a szezon végén távozó játékosait.

MTI 2024.05.17.

Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz

Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói búcsúba, Erdélybe péntek hajnalban – tájékoztatta Petrus György, az utazást szervező Kárpáteurópa Utazási Iroda vezetője az MTI-t.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.29.

Finisben a tanév, búcsúznak a diákok és a város is!

Tíz intézmény részvételével hétfő délután immár 32. alkalommal került sor a hagyományos városi ballagásra, ahol a kollégiumok diákjai búcsúztatták a tanévet, tőlük pedig búcsúzott Győr városa és a tankerület. A fiatalokat dr. Pergel Elza, alpolgármester valamint Gede Eszter a Győri Szakképzési Centrum kancellárja köszöntötte, a jó hangulatról az intézmények tehetséges tanulói gondoskodtak. Természetesen a díjak átadása sem maradhatott el.

Zombai-Kovács Ákos 2024.03.20.

Könnyező Szűzanya búcsúja Győrben

A Vérrel Könnyező Szűzanya búcsúünnepét tartották a hétvégén Győrben, a 327 évvel ezelőtt történt könnyezés emléke ma is egybegyűjti az embereket az egyházmegye központjában.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.02.08.

Búcsú a dékántól

Korábbi dékánjától búcsúzik a Széchenyi István Egyetem. Dr. Szabó Péter, az Apáczai-kar egykori vezetője és emblematikus oktatója mindössze 64 éves korában, a közelmúltban hunyt el. Az egyetem vezetése, kollégák, barátok és ismerősök csütörtök délelőtt a központi campus aulájában hajtottak fejet a nagy tudású egyetemi docens emléke előtt, akit életében sokan egyfajta modernkori polihisztorként emlegettek. A megemlékezésen az Apáczai-kar dékánja mondott beszédet, a résztvevők pedig egy-egy szál fehér virágot helyeztek el dr. Szabó Péter fotója előtt.

Győr+ 2023.05.24.

Gyászol a győri könyvtár, elhunyt Eőry Éva

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér könyvtáros asszisztense hosszan tartó, kitartó méltósággal, hittel és akarattal viselt betegség következtében május 20-án elhunyt. A hírt az intézmény közölte közösségi oldalán.

Pécskai István 2023.05.21.

Döntetlennel búcsúzott Priskin Tamás az ETO-tól – VIDEÓ!

Az ETO FC labdarúgócsapata 2-2-es döntetlent játszott a Csákvárral az NB II 2022–23-as szezonjának zárófordulójában. A vendégek szerezték meg a vezetést az első félidőben, miután Magyar Zsolt értékesítette a csapata javára megítélt tizenegyest. Az ETO még a szünet előtt egyenlített Kovács Krisztián góljával.

Hirdetés