Címke: Bridge Garden
Hirdetés
HAK 2023.08.19.

Sokan voltak Azahriah győri koncertjén

Az egyik legsikeresebb előadónak számít ma Magyarországon Azahriah, így nem meglepő, hogy a győri koncertjére nagyon gyorsnak elfogytak a jegyek. Teltház, remek hangulat, sikoltozó tinik és egy jó koncert volt péntek este a Bridge Gardenben.

Győr+ 2022.10.21.

Bridge Garden: jövő nyáron is folytatódnak a szabadtéri koncertek a SZE-n

A Tankcsapda búcsúztatta a szabadtéri szezont a győri Széchenyi István Egyetem Bridge Hallgatói és Oktatói Klubjának udvarán október elején. A debreceni trió fellépésével zárult nyári-őszi koncertsorozat bizonyította, hogy a Bridge Garden koncepciója nem csupán a járvány időszakában, hanem egy hagyományos, fesztiválokkal tűzdelt nyáron is életképes. A látogatottsági adatok azt jelzik, hogy a közönség és az előadók is kedvelik a helyszínt, így nem meglepő, hogy már a jövő nyári hétvégék is egyre gyarapodnak a 2023-as koncertnaptárban.

Győr+ 2022.05.24.

Bagossy, Carson Coma és Tankcsapda a Bridge Garden színpadán

2020 nyarán a csillagok szokatlan együttállása révén olyan valósulhatott meg Győrben, amelyet korábban nehéz volt elképzelni: szabadtéri színpad nyílt a Széchenyi István Egyetem Bridge Hallgatói és Oktatói Klubjának udvarán. A kísérlet sikeres volt, ezért – a felújítás miatti tavalyi kényszerszünet után – idén nyáron is kinyit a Bridge Garden, amely megemelt, ezerfős kapacitással várja az élő zene rajongóit

Hirdetés