Hirdetés
Címke: biztonság
Hirdetés
mti 2020.08.02.

Zsebükbe kell nyúlniuk a biztosítóknak

A május 1-től augusztus 31-ig tartó idei viharszezonban okozott károk után a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) számításai szerint.

Rozmán László jegyzete 2020.08.01.

Megéri?

mti 2020.07.21.

Ingyenes vezetéstechnikai tréning indul

Ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt csed-, gyed-, gyes-ellátásban részesülők és húsz év alatti fiatalok - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Némedi-Tóth Zsófia 2020.07.14.

Ismét regisztrálhatjuk a kerékpárunkat

A Győri Rendőrkapitányság ismét meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, mely Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően a győri kerékpár tulajdonosok számára ingyenes.

Katasztrófavédelem 2020.07.13.

Tíz szervezet vizsgázott csörlőzésből

Győr-Moson-Sopron mellett Fejér, Komárom, Vas és Veszprém megyéből tíz mentőszervezet huszonöt tagja vett részt a regionális vizsgán.

Papp Zsolt 2020.07.02.

Városrendészet a tiszta és rendezett Győrért

Győri Önkormányzati Rendészet néven működik tovább a júniusi közgyűlés döntése értelmében a Közterület Felügyelet és Mezei Őrszolgálat, amely az eddigieknél is határozottabb fellépést ígér a szabálytalankodókkal, és zéró toleranciát hirdet az illegális szemetelőkkel szemben…

Katasztrófavédelem 2020.06.26.

Csökkenthetjük a viharkárokat!

A nyári viharokat és a velük együtt járó meteorológiai jelenségeket nem lehet megelőzni vagy elhárítani, azonban az általuk okozott károk mértékét megfelelő előkészületekkel csökkenteni lehet. Az idei nyár is hozott komoly országos viharokat.

police.hu 2020.06.25.

Egy híján ötven baleset történt

Negyvenkilencen szenvedtek sérülést Magyarország közútjain az elmúlt 24 órában. Tizennégy súlyos, harmincöt eset pedig könnyű sérüléssel végződött.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat