Hirdetés
Címke: biztonság
Hirdetés
Győr+ 2021.10.11.

Fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzés a megyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a megyében, amelynek során olyan járművezetőket szűrtek ki a forgalomból, akik súlyos szabályszegéseket követtek el közlekedésük során.

Győr+ 2021.08.29.

Pannonhalmán zárul a „Közlekedik a család”

20 család száll harcba az értékes Škoda autóért- ez ugyanis a vetélkedő legjobbjainak érdeme. Júniusban zajlottak a rendőrség által szervezett „Közlekedik a család” vetélkedő megyei fordulói országszerte. Ahogy arról a Győr+ is beszámolt, számos feladatot kellett teljesíteni azoknak a családoknak, ahol legalább az egyik felnőtt rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, illetve legalább az egyik gyermek betöltötte már a 6. életévét, de még nem múlt el 17.

mti 2021.08.07.

Szokványossá válnak az erdőtüzek

A történelemben mindig voltak erdőtüzek, az időjárásnak mindig voltak szélsőségei - mondta Steier József klímakutató a Magyar Nemzetnek a görögországi erdőtüzek kapcsán.

Győr+ 2021.07.18.

Házi kedvenccel is biztonságban

Nyaraláskor többen indulnak útnak kutyával, de sokan nem is tudják, hogy hogyan kell őket biztonságosan szállítani az autóban. Hazánkban a KRESZ nem szabályozza külön az állatok autóban való szállítását, rájuk a rakományokra vonatkozó szabályok érvényesek.

Tóth Vivien 2021.07.14.

Ne hagyjunk felügyelet nélkül gyereket a strandon!

Az önfeledt strandolás sok veszélyt tartogat nyáron a kisgyerekes családoknál. Legfontosabb, hogy a szülőnek tudatosítani kell magában, hogy gyermeküket tilos felügyelet nélkül hagyni a vízben! A fulladáson kívül felületi sérülések, súlyos leégés, és a fertőzések kockázatát is lehet csökkenteni kellő odafigyeléssel.

Havassy Anna Katalin 2021.07.05.

A legjobb kiképzőknél jártak a győri városrendészek

A Győri Városrendészet állománya folyamatosan bizonyítja, érdemes volt alaposan válogatott szakemberekkel feltölteni: rendbontások megfékezése, bűncselekmények megelőzése, körözött személyek elfogása, s a város biztonságának visszaállítása jellemzi működésüket. Azonban a folyamatos fejlődésre nekik is szükségük van. Erre most kiváló lehetőséget kaptak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat