Hirdetés
Címke: biztonság
Hirdetés
police.hu 2020.09.08.

Horrorkaravánt kapcsoltak le Hegyeshalomnál

Autószállító tréler vezetőjével szemben intézkedtek a rendőrök, amely egy másik autószállítót vontatott az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán.

mti 2020.09.02.

Eddig 423 helyen léptek szolgálatba iskolaőrök

A szeptemberi tanévkezdéskor 423 köznevelési feladat-ellátási helyen léptek szolgálatba iskolaőrök - közölte Maruzsa Zoltán, az Emmi köznevelési államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Jelezte: további helyszínekre is toborozzák és képzik az iskolaőröket.

Sándor Szigeti 2020.08.24.

Megverte a szerelmét

A férfi idén tavasszal Győrben többször megütötte a nőt, amivel töréses sérülést okozott. Az ügyészség az elkövetőt súlyos testi sértés bűntettével vádolja.

Gyor+ 2020.08.19.

Amit nyaralás előtt feltétlenül el kell intézni: utasbiztosítás!

Itt a nyár, a legtöbben felelősségteljesen indulnak útnak, azonban még mindig sokan vannak, akik nem kötnek utasbiztosítást a nyaralásuk idejére. Pedig manapság már az indulás napján online is megköthetjük az utasbiztosításunkat. Azonban célszerű nem az utolsó pillanatokra hagyni a döntést, és előtte több terméket is összehasonlítani! (x)

mti 2020.08.02.

Zsebükbe kell nyúlniuk a biztosítóknak

A május 1-től augusztus 31-ig tartó idei viharszezonban okozott károk után a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) számításai szerint.

Rozmán László jegyzete 2020.08.01.

Megéri?

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat