Címke: biztonság
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.04.29.

Fontos a győriek biztonsága!

A Fidesz-KDNP győri frakcióvezetője szerint az illegális migráció az Unió minden országa számára egyre komolyabb kihívást jelent, míg a város polgármestere azt mondja, a gazdasági migránsokat nem, a valódi menekülteket viszont támogatni kell.

Földvári Gabriella 2024.04.23.

Segítség a szülőknek: Kiss&Go

Puszi és Menj! közlekedési táblákat helyeznek ki Győrben, amelyek azt üzenik, hogy állj meg az autóddal, adj egy puszit a gyermekednek és menj tovább, hogy mások is le tudjanak parkolni!

Mireider Máté 2024.04.21.

Meghatározó elem Magyarország politikájában a biztonság

Magyarország a 2015 óta tartó migrációs válságban folyamatosan a biztonság politikáját képviselte. A magyar kormány nem engedte, és a jövőben sem engedi be a gazdasági menekülteket. Az Európai Unió politikájában vezető szerepet kap hazánk az idei évben.

Mireider Máté 2024.04.01.

Egy gombnyomással segíthet a Gondosóra

Tavaly, 2023 márciusában jelentették be a Gondosóra program elindulását. A csuklóra rögzíthető vagy nyakba akasztható eszköz minden településen elérhető segítséget jelent a nap minden órájában az idősek számára. Országosan több mint 600 ezren igényelték, Győrben több mint 7.100-at szállítottak ki.

Győr+ 2024.03.08.

Mindent az online biztonságról a győri Borostyán Klubban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa a Mátrix Program keretében a győri Borostyán Nyugdíjas Klubba látogatott el, ahol számos bűnmegelőzési tanáccsal látta el a rendezvény résztvevőit.

Győr+ 2024.03.05.

Megyénkben is emelkedik a szabadtéri tüzek száma

A tavaszias időjárás és a kerti munkák megkezdése miatt megemelkedett a szabadtéri tüzek száma. Idén már 34 ilyen esethez riasztották a tűzoltókat Győr-Moson-Sopron vármegyében. A legnagyobb szabadtéri tűz idén Vitnyéd mellett volt, január 15-én 2000 négyzetméteren égett a száraz fű.

Győr+ 2024.01.19.

A jégen is biztonságban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság néhány jó tanáccsal szeretné felhívni a téli sportok kedvelőinek figyelmét a megelőző óvintézkedésekre.

Csollán Tamara 2024.01.10.

Megmutatta magát a tél, figyeljünk jobban a védtelenekre!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a hideg idő miatt a fedél nélküli és a magányos, idősebb emberek, illetve az utcán vagy elhanyagolt környezetben élő állatok kiszolgáltatottá válnak, ezért nagyobb odafigyelést, gondoskodást igényelnek.

Hirdetés