Címke: bikarodeó
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.08.25.

A győri bikarodeós lett a harmadik legjobb Európában

Szlapák Dániel győri rodeó rider nemrég tért haza Franciaországból, ahol a sportág Európa-bajnokságát tartották. A kontinens legjobbjai mérték össze a tudásokat, a tehetséges magyar bajnok pedig az előkelő harmadik helyet szerezte meg. Vele beszélgettünk.

Havassy Anna Katalin 2023.07.31.

Magyar bajnok lett a győri bikarodeós

A kiváló rider, Szlapák Dániel már nem lehet ismeretlen olvasóink előtt, hiszen többször is foglalkoztunk a roppant szerény, ugyanakkor kiemelkedően sikeres fiatalemberrel. A hétvégén Monorierdőn mindenkit maga mögé utasítva megszerezte az áhított magyar bajnoki címet.

Nagy Roland 2023.05.31.

A világ leghosszabb nyolc másodperce – Szlapák Dániel a Spílerben

A fiatal Szlapák Dániel az egyik legjobb magyar rider, vagyis az a vakmerő ember, aki próbára teszi ügyességet és a testi épségét is, hogy kibírjon nyolc másodpercet egy 800 kilós bika hátán úgy, hogy ne essen le a hatalmas állatról. A bikarodeós srác a Spílerben beavatja a sportág és a show kulisszatitkaiba a nézőket.

Győr+ 2023.05.31.

Ha szerda, akkor Spíler a bikarodeós Szlapák Dániellel

Nyolc másodperc nagyon rövidnek tűnik, de valószínűleg mást gondol erről a kijelentésről az az ember, akinek egy 800 kilós bika hátán kell eltöltenie ennyi időt. A 21 éves Szlapák Dániel az egyik legjobb magyar rider, ő lesz szerda este 19:25-től Nagy Roland vendége sportos podcastünkben.

Hirdetés