Címke: béremelés
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.04.06.

Tizenöt százalékos béremelés a Győr-Szolnál

Már reggel 8 óra előtt gyülekeztek a Győr-Szol Zrt. munkatársai a telephely udvarán. Ekkor még csak sejtették, hogy megéri majd a hidegben várakozni, hiszen egy igazi húsvéti örömhírt kaptak a város első emberétől, Dr. Dézsi Csaba Andrástól és vezérigazgatójuktól, Prédl Antaltól.

MTI 2023.03.01.

Maruzsa Zoltán fogadta a pedagógusok érdekvédelmi szervezeteinek képviselőit

Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára szerdán hivatalában fogadta a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ), valamint a Nemzeti Pedagóguskar vezetőit, és tájékoztatta őket arról, hogy a héten elindul a társadalmi és a szakmai egyeztetés a pedagógusok további béremeléséről és a köznevelést érintő kérdésekről szóló jogszabálytervezetekről - közölte a Belügyminisztérium szerdán az MTI-vel.

Mireider Máté 2023.02.19.

Győrben fel tudják venni a harcot az inflációval az ipari cégek

Az energiahordozó-válság és a háború hatásait mindannyian érezzük: emelkedő árakkal szembesülünk a boltok polcain és a szolgáltatásoknál is. Jó hír azonban, hogy Győrben érezhetően ellensúlyozni tudják a munkaadók ezt, hiszen egyre-másra pozitív hírek érkeznek a nagyobb cégek bértárgyalásaival kapcsolatban.

Földvári Gabriella 2023.02.16.

Béremelést kapnak a GYHG dolgozók

Munkásgyűlést tartottak csütörtökön reggel a Győr-Sashegyi Hulladékkezelő Központban, ahol dr. Dézsi Csaba András polgármester 15 %-os bérfejlesztést jelentett be.

MTI 2023.02.14.

Tizenöt százalékkal emeli a béreket a Rába

Lezárult a bértárgyalás a Rába Járműipari Holding Nyrt. valamennyi vállalata és a szakszervezetek között, amelynek eredményeként a korábbi évekhez képest másfélszeres mértékű, 15 százalékos átlagos alapbérfejlesztést hajtanak végre a csoportnál idén január 1-től - közölte a győri székhelyű járműgyártó vállalat kedden az MTI-vel.

Győr+ 2023.01.18.

Soron kívüli béremelés a győri Audinál

Kiegészítő inflációkövető alapbéremelésről állapodott meg a munkáltatói oldallal az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) - közölte - közölte az érdekképviseleti szervezet.

Zombai-Kovács Ákos | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.17.

Minden boltban a bruttó 350 ezres bér a cél

Eseménydús és feladatokkal teli év volt 2022 a kereskedelemben dolgozók számára. Erről beszélt a Győr Plusznak Karsai Zoltán. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke kiemelte, nem unatkoztak a bolti dolgozók az elmúlt esztendőben, de jó hír, hogy legalább többségük bére is nőtt valamennyit. A KASZ elnöke szerint a cél, hogy bruttó 350 ezer forint alatt senki ne keressen, aki a kereskedelemben dolgozik Magyarországon. A szakszervezet győri illetőségű alelnöke pedig arról beszélt, hogy a megyében Ausztria továbbra is komoly elszívó erő.

Hirdetés