Címke: béremelés
Hirdetés
Győr+ 2024.04.09.

Zárt ajtók mögött folytatódnak a bértárgyalások az Audinál

Április 8-tól, a hét minden napját kihasználva halad tovább a bértárgyalás a két tárgyalódelegáció között. Az Audi Hungária Független Szakszervezet és az Audi Hungaria Zrt. képviselői közös döntése értelmében zárt ajtók mögötti tárgyalássorozatban alakítja ki azt a bérfejlesztési és juttatási csomagot, amely április 15-én kerül bemutatásra a Bizalmi Értekezlet számára - olvasható az AHFSZ legfrissebb közleményében.

Győr+ 2024.03.17.

Több ezer győri pedagógus bére emelkedett

Január végétől már a közel harmadával, 32,2 százalékkal emelt bérüket kapták a pedagógusok. Az emelés az első lépcsője annak az intézkedéscsomagnak, amellyel a kormány 2025-ig összesen 93,5 százalékkal kívánja növelni a tanárok bérét. Ez jelenleg mintegy 140 ezer embert érint országosan. Győrben több mint kétezer pedagógus dolgozik.

MTI 2024.03.01.

Emelik az egészségügyi szakdolgozók alapbérét

Átlagosan 20%-kal nő március 1-jétől az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten újságírók előtt.

MTI 2024.02.06.

A rendőröknek is érkezett a megemelt fizetés

Rétvári Bence közleményében azt írta, január elsejével 56 ezer hivatásos állományú rendvédelmi dolgozó illetménye emelkedett bruttó 79 500 forinttal. A megemelt fizetést első alkalommal február első napjaiban utalták át a rendvédelmi dolgozóknak.

Győr+ 2024.02.06.

Érkezik az emelt bér a tanároknak és az óvónőknek, és ez nem a vége a béremeléseknek

Minden állami fenntartású intézményben dolgozó tanárnak és óvónőnek meg kellett már kapnia a megemelt bérét. A Belügyminisztérium államtitkára azt mondta: a nem állami fenntartók számára is megérkezett a bértömeg, ezért a napokban el tudják utalni a megemelt fizetéseket. Rétvári Bence emlékeztetett: az átlagosan 32,2 százalékos emeléssel a tanárok átlagbére elérte a 650 ezer forintot, ami már érezhető nagyságrendű jövedelemnövekedés.

MTI 2024.01.31.

Lázár János: A MÁV-Volánnál aláírták a bérmegállapodást

Utolsóként, de még időben a sztrájkot szervező Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet is csatlakozott a megállapodáshoz, így a MÁV-Volán-csoport mind a kilenc nagy, reprezentatív érdekképviselete még éjfél előtt aláírta a 3 éves bérmegállapodást - közölte az Építési és Közlekedési miniszter a Facebook-oldalán szerdán.

MTI 2024.01.23.

Az óvónők is megkapják a 32,2 százalékos béremelést

Az ország minden óvónőjének januári bére már 32,2 százalékkal emelt bér lesz, a következő évben pedig további 21 százalékkal emelkedik a keresetük - hangsúlyozta Rétvári Bence parlamenti államtitkár.

Hirdetés