Címke: autóipar
Hirdetés
Szöveg és fotó: Audi Hungaria Zrt. 2023.04.28.

Audi: célegyenesben az előkészületek a CUPRA Terramar gyártására

Az Audi Hungariánál teljes fordulatszámon zajlanak az előkészületek a spanyol CUPRA márka Terramar modelljének szériagyártására, mely 2024-ben fog először legördülni a győri gyártósorról. A vállalatnál 2021 nyarán kezdődtek az előkészítő munkálatok, a karosszériagyárban, lakkozóban és szereldében azóta folyamatosan zajlik a gyártásra történő felkészülés.

Győr+ 2023.03.22.

Az egyetem kompetenciáiba nyert betekintést egy kínai vállalat

A technológiai területeken meghatározó szerepet betöltő győri Széchenyi István Egyetem tevékenységével ismerkedtek a kínai Zhejiang Shuanghuan Driveline járműipari vállalat vezetői. A küldöttség tagjai rendkívül elismerően nyilatkoztak az intézmény infrastruktúrájáról.

Győr+ 2023.02.16.

Audi Hungaria: 30 év sikertörténet

Az Audi Hungaria idén ünnepli fennállásának 30 éves jubileumát és igazi sikertörténetre tekinthet vissza. A győri vállalat az évtizedek alatt a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, míg járműgyárában Magyarországon elsőként készített prémium kategóriás gépkocsikat. Műszaki Fejlesztő Központja az Audi és a Volkswagen Konszern számára végez termékfejlesztést. A vállalat a termelő tevékenységeken túlmenően munkatársai magas szintű kompetenciáira építve nyújt sokrétű szolgáltatást az Audi és a Volkswagen Konszern számára. A vállalat alapítása óta összesen közel 12 milliárd euró összértékű beruházást hajtott végre, melynek eredményeként az Audi Hungaria a magyar ipar egyik legnagyobb beruházója. Az Audi Hungaria csaknem 12 000 szakembernek biztosít munkahelyet, szolgáltatói és beszállítói révén további mintegy 50 000 ember megélhetését biztosítja. A vállalat az ország egyik legnagyobb vállalata és legvonzóbb munkahelye.

Győr+ 2023.01.08.

Csökkent a forgalomba helyezett használt autók száma

Decemberben 7510 külföldi használt személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, ami 27 százalékkal marad el a tavalyi hasonló időszakban feljegyzett 10 229 darabtól – közölte a Datahouse friss adatai alapján a JóAutók.hu autóhirdetési portál.

Győr+ 2022.11.21.

Nálunk találkozik a keleti és a nyugati autóipar

Magyarországon találkozik a keleti és a nyugati autóipar, hazánk az ágazat elektromos forradalmának Európa-bajnoka - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Hevesen a dél-koreai Chokwang Paint üzemátadó ünnepségén.

Hirdetés