Címke: autó
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.22.

Nem bírnak magukkal a győri Opelosok

Az Opel Club Győr tagjai mindig kitalálnak valamit, amivel segítségére lehetnek olyanoknak, akiknek valamiért nehezebb. Legyen szó betegségről, speciális foglalkozásokat adó intézményről, az autós klub tagjai mindig szívesen adnak. Most sem volt ez másként: 560 ezer forintot adtak át egy beteg kislány szüleinek.

MTI 2023.10.05.

Egyre több hibrid és egyre kevesebb benzines autót vásárolunk

Csökken az érdeklődés a dízelek iránti, továbbra is a hibrid kategóriába tartozó személyautók vezetik az eladási listát Magyarországon. Az első fél évben forgalomba helyezett 53 500 új autónak már 44 százaléka rendelkezett kiegészítő elektromos motorral - közölte csütörtökön az MTI-vel a Jóautók.hu portál.

Ficsór Dávid 2023.08.02.

Ritka együ-TT-állás a Dunakapu téren

Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját az Audi Hungaria. A jubileumi évben a győri vállalat számos eseményt rendezett már és rendez is még idén.

MTI 2023.08.02.

41 ezernél több tisztán elektromos autó van Magyarországon

Bár a legtöbben helyi, lakás-óvoda-iskola-munkahely közötti közlekedésre használják hétköznapokon elektromos autójukat, átlagosan 70-100 kilométert megtéve egy nap, a Jövő Mobilitása Szövetség adatai szerint egyre többen hosszabb, külföldi utakra is elindulnak velük.

MTI 2023.04.19.

Egymillió fölé emelkedett az EU-ban forgalomba helyezett új autók száma

Márciusban az egy évvel korábbihoz képest 28,8 százalékos növekedéssel 1,087 millió új személygépkocsit helyeztek forgalomba az Európai Unióban. Januárban 11,3 százalékos, februárban 11,5 százalékos volt az éves növekedés, de a magyarországi adatok is figyelemre méltók.

Nagy Viktor 2023.04.11.

Gázfröccs: Múltból a jövőbe

A Volkswagen ID.Buzz a múlt és jövő találkozása. A legendás T1 busz stílusára, koncepciójára és sikerére építve itt a villamos hajtású kisbusz, mely mindenki szívében helyet keres.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.03.27.

Autósok: itt az idő, jöhetnek a nyári gumik

Itt az idő, jöhetnek a nyári gumik. Ezt üzente a győri és Győr környéki autótulajdonosoknak a város egyik népszerű gumiszerelő műhelyének társtulajdonosa. Hatvani Bálint kiemelte, már a múlt héten meghaladta a napi középhőmérséklet a plusz 7 Celsius-fokot, amikor már érdemes téliről nyári abroncsra váltani. A szakember kiemelte, aki nem szeretne órákig sorban állni, érdemes bejelentkeznie a szerelőhöz, mert ebben az időszakban nagyüzem van a műhelyekben.

Győr+ 2023.01.24.

Balesetet okozott, elhajtott, a rendőrség keresi

Ismeretlen személy január 23-án 10 óra 10 perc és 12 óra 10 perc között, ismeretlen típusú és rendszámú gépjárművével Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő Arrabona parkolóudvarban, feltehetően szabálytalan hátramenetet hajtott végre, melynek során nekiütközött az ott szabályosan várakozó Opel típusú személygépkocsi lökhárítójának.

Győr+ 2023.01.06.

Autó égett Győrben

Kigyulladt egy személyautó Győrben, a Benczúr utcát és a Szent István utat összekötő útszakaszon. A jármű motortere égett.

Hirdetés