Címke: autó
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2022.09.15.

„Beyond Zero – Túl a zéró emisszión” néven indította útjára átfogó vállalati stratégiáját a Toyota

A világ legnagyobb és legzöldebb autógyártója, az Európában már 80%-ban részben vagy teljesen elektromos autókat (azaz az öntöltő hibrid elektromos, a plug-in hibrid elektromos, az akkumulátoros elektromos és a hidrogén üzemanyagcellás elektromos modelleket) értékesítő, és ezen technológiák fejlesztésében globálisan vezető szerepet betöltő Beyond Zero foglalja össze vállalati stratégiáját, amely az elektrifikáció és a mobilitás területén betöltött vezető szerep mellett a legmagasabb szintű ügyfélélmény és a társadalmi felelősségvállalás pilléreire támaszkodik.

Győr+ 2022.09.14.

Csütörtökön jár le a határidő

Közeledik a gépjárműadó második részletének befizetési határideje, azaz szeptember 15. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szeptember elejéig mintegy 1,5 millió elektronikus értesítést küldött az érintettek tárhelyére a fontos tudnivalókról.

Ficsór Dávid 2022.04.01.

Már elkezdték a gumicseréket

Egy markáns, csapadékos hidegfront rondított bele a magyar tavaszba. A napokban ismét huzamosabb ideig 10 fok alá süllyed a hőmérséklet, ennek ellenére már el lehet kezdeni átváltani a téli abroncsot, nyárira.

Győr+ 2021.11.05.

Összeütközött két autó a 82-es főúton

Összeütközött két személyautó a 82-es főúton, Győr és Nyúl között. A balesethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Kaszás Kornél 2021.10.25.

Már az egyetemen éli rajzolt álmait

Gyanítom, hogy mindenki rajzolt már valamit önszántából. Azok már sokkal kevesebben lehetnek, akiknek szokásává vált, hogy rajzoljanak. Lelkes Mátyás ezt a tábort erősíti, hiszen saját bevallása szerint naponta több órát gyakorol, és örökít meg tárgyakat – főként autókat – rajzlapon.

Németh Boglárka 2021.10.23.

Veterán autók Győrben

Veterán autók kiállítását és alkatrészbörzét tartottak szombat délelőtt az Audi Aréna parkolójában. Közel száz veterán jármű és majd kétezres tömeg gyűlt össze.

Németh Boglárka 2021.10.13.

Győri diák utazhat az Autószerelő VB-re

Ölbei Zsolt, a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium diákja 3000 autószerelő közül lett a legjobb, a varsói világversenyen.

Hirdetés