Hirdetés
Címke: Ausztria
Hirdetés
Győr+ 2021.04.14.

Jó hír az ingázóknak: Burgenland nem hosszabbít

Április 19-én véget ér a regionális zárlat, Burgenland nem követi Bécs és Alsó-Ausztria példáját, ahol május 2-ig meghosszabbították a kijárási korlátozásokat, jelentette be Hans Peter Doskozil tartományfőnök. A lakosságot azonban gyakrabban teszteltetnék.

MTI 2021.04.12.

Bécs május 2-ig meghosszabbítja a korlátozásokat

Bécs további két héttel, május 2-áig meghosszabbítja a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett teljes zárlatot - jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfő délután újságíróknak.

mti 2021.03.29.

Bécsben meghosszabbítják a húsvéti zárlatot

Bécsben április 11-éig meghosszabbítják az eredetileg hatnaposra tervezett, a koronavírus-járvány miatt elrendelt húsvéti zárlatot - jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfőn újságírók előtt.

mti 2021.02.14.

Beutazási tilalmat rendeltek el Tirolból Németországba

Beutazási tilalom lépett életbe vasárnap hajnaltól az ausztriai Tirolból Németországba utazni szándékozók számára, mivel az osztrák tartomány a koronavírus dél-afrikai mutációja miatt az egyik fertőzési gócponttá vált Európában. Ezzel egyidejűleg Olaszország is szigorított a beutazási feltételeken az Ausztriából érkezőkre vonatkozóan.

mti 2021.02.05.

Az osztrák szigorításokról egyeztet Szijjártó Péter

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon egyeztetett Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszterrel az ingázó magyarokat is érintő, a koronavírus-járvány miatt Ausztriában elrendelt szigorított határátlépésről.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat