Címke: Arrabona Racing Team
Hirdetés
Győr+ | Horváth Márton 2023.03.08.

Nem lassít az Arrabona Racing Team: élre törne a győri csapat

Mindig izgalmas kérdés, mivel rukkol elő aktuális Formula Student-versenyautójának fejlesztésekor az Arrabona Racing Team. A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata az elmúlt években fokozatosan közelítette technológiában a világelitet, ami tavaly nyáron az eredményekben is tükröződött.

Győr+ 2022.08.17.

ART: kiemelkedik a mezőnyből az egyetem csapata

Bármi is legyen a hátralévő német futam eredménye, a 2022-es szezont aranybetűkkel fogják bevésni a győri Arrabona Racing Team krónikáskönyvébe. A Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata ugyanis azzal, hogy szenzációs teljesítményt produkálva harmadik helyezést ért el a Hungaroringen rendezett Formula Student East versenyen, az ausztriai ezüstérem után megerősítette pozícióját a mezőny elitjében.

Győr+ 2022.08.01.

Történelmi ART-siker: második helyen végzett a győri csapat

A Széchenyi István Egyetem Formula Student-versenycsapata, az Arrabona Racing Team az intézmény SZEngine motorfejlesztő csapatával közösen versenyezve az összetettbeli 2. helyezést szerezte meg az egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésen, a Formula Student Austria versenyen, Spielbergben. A bravúros eredmény az eddigi legnagyobb sikere a csapatnak, amelynek tagjai ezzel jelezték: számolni kell velük a Formula Student mezőnyének elitjében.

Pécskai István 2022.06.09.

Bemutatták az Arrabona Racing Team új autóját

A Széchenyi István Egyetemen bemutatták az Arrabona Racing Team 2022-es, ART_09 névre keresztelt versenyautóját. Az intézmény tehetséges hallgatói a Formula Student nemzetközi mérnökversenyen méretik meg magukat.

Csollán Tamara 2022.03.02.

A dobogót veszi célba a SZE Formula Student-csapata

„Kellő szerénységgel kijelenthetjük, hogy jó autót tudunk építeni. A következő lépés az, hogy célba is érjünk vele” – hangzott el az Arrabona Racing Team hagyományos design freeze eseményén, utalva arra, hogy tavaly több esetben is apró technikai bakik miatt úszott el a sikeres szereplés. Kapocsi Máté csapatvezető magabiztosan kijelentette: idén mindegyik versenyükön a dobogót veszik célba, amire új autójukkal minden esélyük meg is lesz. A rendezvényen elhangzott, ezúttal nagy fejlesztések helyett a tavalyi konstrukció tökéletesítésére, a tömegcsökkentésre és a megbízhatóság növelésére törekedtek.

Hirdetés