Címke: aranydiploma
Hirdetés
Győr+ 2024.01.17.

Az egyetem várja a díszdiplomára jogosultak jelentkezését

A győri Széchenyi István Egyetem díszdiploma-átadó ünnepséget szervez a jogelődjén, a Közlekedési Távközlési és Műszaki Főiskolán (KTMF) végzettek számára. Azok a mérnökök, akik 1974-ben vagy előtte a KTMF-en szerezték oklevelüket, jogosultak aranydiplomájuk igénylésére. A jelentkezési időszak 2024. március 31-ig tart.

Győr+ 2023.06.02.

Ötven éve végzett mérnökök vehették át aranydiplomájukat Győrben

Felemelő ünnepségen vehette át aranydiplomáját az a több mint száz mérnök, aki a Széchenyi István Egyetem jogelődjén, a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán szerezte oklevelét ötven éve. Az ünnepeltek megismerkedhettek az intézmény győri kampuszával és dinamikus fejlődésével is.

Győr+ 2023.01.16.

A SZE várja a díszdiplomára jogosultak jelentkezését

A Széchenyi István Egyetem díszdiploma-átadó ünnepséget szervez jogelődjén, a Közlekedési Távközlési és Műszaki Főiskolán (KTMF) végzettek számára. Azok a mérnökök, akik 1973-ban vagy előtte a KTMF-en szerezték oklevelüket, jogosultak aranydiplomájuk igénylésére. A jelentkezési időszak 2023. március 31-ig tart.

Kárpát Zsolt 2022.09.22.

Megérdemlik az ünneplést

Ötven-, hatvan- és hetven éve végzett pedagógusok vehették át díszdiplomájukat csütörtök délelőtt a Széchenyi Egyetem Apáczai Csere János Karon. A tanítók kitartó, pontos és következetes, értéket és műveltséget megalapozó munkája nélkül nincsenek kiváló szakemberek, mérnökök tudósok, és nincs jól működő társadalom – emelte ki ünnepi beszédében Dr. Pongrácz Attila dékán.

Hirdetés