Hirdetés
Címke: Anyák napja
Hirdetés
Ficsór Dávid jegyzete 2022.05.01.

Lujza anyukája

Amikor azt a feladatot kaptam, hogy írjak anyák napi jegyzetet a hetilapba, még nem gondoltam, hogy ennyire tanácstalan leszek.

Földvári Gabriella 2022.05.01.

Anyák napján: békében és biztonságban Győrben

Ukrajnában május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, idén a háború árnyékában. A Győrben menedéket találó, ukrán és nagyrészt magyar anyanyelvű, kárpátaljai édesanyák, nagymamák gyermekeikkel biztonságban, szabadságban, nyugalomban, békességben élnek városunkban.

MTI 2022.04.29.

Magyarországon elismerik az édesanyákat

A magyar felnőttek háromnegyede szerint Magyarországon megbecsülik az édesanyákat, többségük szerint pedig a családpolitikát az édesanyákra kell alapozni - közölte az anyák napja alkalmából végzett közvélemény-kutatása alapján a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) pénteken.

Győr+ 2022.04.26.

Anyák napi irodalmi est

Az estet a GYMJV Német Önkormányzat az Ungarndeutscher Salon rendezvény keretében rendezi.

Szigethy Teodóra 2021.05.02.

Mit is jelent anyának lenni?

Anya-e, aki szül, aki életet ad, aki „csak” nevel, aki vár? Mitől lesz egy emberből anya? Mi tesz egy nőt anyává? Érintettekkel keressük a választ egy egyszerűnek tűnő kérdésre. Anyává válni felelősség, amire elsősorban szívben kell készülni.

Ficsór Dávid 2021.04.30.

Sokan köszöntik virággal az édesanyákat

Vasárnap ünnepeljük országszerte az édesanyákat. Már két nappal a jeles nap előtt elkezdődött a roham a virágokért. Győr egyik népszerű virágboltjában péntek délelőtt sokan megfordultak.

Németh Boglárka 2021.04.30.

Szalmabálán üzenhetnek az édesanyáknak

A faluban, a Könyvesház mellé helyeztek ki egy szalmabálát, aminek a tetejére bárki írhat vagy rajzolhat a kihelyezett esőálló filcekkel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat