Címke: Anyák napja
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.05.08.

Mindent az anyaságról: Bende Ildikóval és Agócs Judittal

Anyák napja kapcsán, egy pár hétig az anyaság a téma Győri Édesben. Ebben az adásban pedig olyan két színésznővel beszélgetett Mihályi Orsi, akiknek az anyaság mellett a hivatásuk a második legfontosabb dolog az életükben.

Szigeti Sándor 2024.05.05.

Anyák napjára

Szigeti Sándor kollégánk anyák napi jegyzete.

Németh Boglárka 2024.05.04.

Anyák napi forgatag Győrben

Anyák napi lázban ég Győr városa is, ezt pedig a hétvégi programok is igazolják. Szombat délelőtt a Győribaba Portál és az önkormányzat szervezésében ismét volt babakocsis felvonulás. A Baross út elején gyülekeztek a jobbnál jobb jelmezbe öltöztetett babakocsik, a beöltözésből pedig a győri családok is kivették a részüket. A kreatív maskarákban dr. Dézsi Csaba András polgármester vezetésével indult el a tömeg a belvároson át a Bécsi kapu térre.

Szigeti Sándor 2024.05.02.

Ménfőcsanaki anyák napi kézműves délelőtt

Jó hangulatú és ingyenes programra várja az alkotni vágyó ménfőcsanaki édesanyákat és nagymamákat e héten szombaton dr. Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője.

Németh Boglárka 2023.05.07.

Anyák napi virágültetés Győrben

Közös virágültetést szervezett az édesanyák ünnepén a Győribaba Portál és a város önkormányzata. Több száz egynyári virágot ültettek el a Szent István szobornál, ahol a legkisebbek is ásót ragadtak és kis szívecskéket tűztek a növényekbe, melyre nevüket írhatták fel az ültetők, akik között feltűnt a polgármester is.

Havassy Anna Katalin 2023.05.07.

Dalok a távolba – az elhunyt édesanyákra emlékezünk

Anyák napja az egyik legszebb ünnep az évben, amikor a gyermekek virágcsokrokkal, ölelésekkel sietnek az édesanyjukhoz. Az anyák pedig azzal a szeretettel telt szívvel várják őket, amelyről szavakkal beszélni nem lehet. Sajnos sokan vannak, akik már nem tudják a szeretet és a hála virágait személyesen átadni. Nekik próbálunk segíteni az emlékezésben a legszebb magyar dalokkal.

Havassy Anna Katalin 2023.05.07.

Megható videóval köszöntik rendőreink az édesanyákat

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság megható és meglehetősen személyes videóval köszönti ezen a szép vasárnapon az édesanyákat. Nézzék meg nálunk a kedves képsorokat!

Ficsór Dávid jegyzete 2023.05.07.

Nagymamám krumplis tésztája

Ficsór mamámnak volt néhány klasszikusnak mondható fogása, amiket úgy tudott egyedivé varázsolni, hogy igazából semmi különöset nem csinált, csak az idők során ráragadt tudást és a legjobb falusi alapanyagokat összegyúrta - Ficsór Dávid kollégánk anyák napi jegyzete.

Hirdetés