Címke: Anyák napja
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.05.07.

Anyák napi virágültetés Győrben

Közös virágültetést szervezett az édesanyák ünnepén a Győribaba Portál és a város önkormányzata. Több száz egynyári virágot ültettek el a Szent István szobornál, ahol a legkisebbek is ásót ragadtak és kis szívecskéket tűztek a növényekbe, melyre nevüket írhatták fel az ültetők, akik között feltűnt a polgármester is.

Havassy Anna Katalin 2023.05.07.

Dalok a távolba – az elhunyt édesanyákra emlékezünk

Anyák napja az egyik legszebb ünnep az évben, amikor a gyermekek virágcsokrokkal, ölelésekkel sietnek az édesanyjukhoz. Az anyák pedig azzal a szeretettel telt szívvel várják őket, amelyről szavakkal beszélni nem lehet. Sajnos sokan vannak, akik már nem tudják a szeretet és a hála virágait személyesen átadni. Nekik próbálunk segíteni az emlékezésben a legszebb magyar dalokkal.

Ficsór Dávid jegyzete 2023.05.07.

Nagymamám krumplis tésztája

Ficsór mamámnak volt néhány klasszikusnak mondható fogása, amiket úgy tudott egyedivé varázsolni, hogy igazából semmi különöset nem csinált, csak az idők során ráragadt tudást és a legjobb falusi alapanyagokat összegyúrta - Ficsór Dávid kollégánk anyák napi jegyzete.

Győr+ 2023.05.07.

Ingyenes meccsnézés anyák napján

Anyák napja alkalmából ingyenes meccsnézésre invitálják az anyukákat Győrben! A ma 17 órakor kezdődő ETO FC - Kozármisleny Merkantil Bank Liga mérkőzésre a gyermekükkel érkező anyukák számára ingyenes a belépés!

Győr+ 2023.05.05.

Pink és Szóda: Anya csak egy van!

Anyák napja közeledtével sokan virágokat választanak édesanyjuknak. Van, aki a csokrokat részesíti előnyben, mások a cserepes virágot. Divat a színes anyagokból készült, vagy papírból kreált virág is, a gyerekek pedig rajzolnak, ragasztanak, kis kezük munkáját adják anyukájuknak.

Győr+ 2023.05.02.

Könyvet az édesnek!

A májusi anyák napja alkalmából könyves, hangoskönyves, filmes és zenei válogatással készült a győri könyvtár. Mutatjuk a kínálatot.

Ficsór Dávid jegyzete 2022.05.01.

Lujza anyukája

Amikor azt a feladatot kaptam, hogy írjak anyák napi jegyzetet a hetilapba, még nem gondoltam, hogy ennyire tanácstalan leszek.

Hirdetés