Címke: akkumulátor
Hirdetés
Győr+ 2023.08.30.

Összekötik a magyar és szlovén gázhálózatot: Bledben tárgyalt Szijjártó Péter

Magyarországon hajtja végre az akkumulátorok újrahasznosításához szükséges, környezetbarát technológián alapuló első beruházását a szlovén Andrada-csoport. Zöld jelzést kapott a magyar-szlovén földgáz interkonnektor építése is, amely lehetővé teszi, hogy – a szomszédos országok közül utolsóként – összekapcsolják a magyar és a szlovén gázvezeték-hálózatot – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hajba Ferenc 2023.07.29.

Ki kufárkodik a félelemkeltő információkkal?

A félelemhez mindenkinek joga van. A tömeges, oktalan félelemkeltéshez azonban senkinek sincs. Most már ott tartunk, hogy egy nem létező akkumulátorgyár ártalmaival, veszélyeivel gerjesztik az indulatokat.

Győr Plusz 2023.07.26.

Az Öko Szeglet lemondta a városházi megbeszéléseket

Három nappal a tervezett időpont előtt lemondta a Városházával folytatandó megbeszélést a talajvízben mért adatok ismertetéséről a győrszentiváni Öko Szeglet. Más időpontokat javasolnak.

MTI 2022.05.02.

A győri egyetem segít be a vésztöltők fogyasztóvédelmi ellenőrzésébe

A fogyasztók érdekében hatvan külső akkumulátor energiatárolási képességét méri meg a Széchenyi István Egyetem egyik laboratóriuma fél év alatt, szeptemberig. A tényleges kapacitást összevetik a vizsgált termékeken feltüntetett adatokkal, eltérés esetén a fogyasztóvédelem megtévesztés miatt indít hatósági eljárást - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Hirdetés