Címke: akció
Hirdetés
Győr+ 2024.04.12.

Pink és Szóda: Futni, menteni, jótékonykodni!

A szervezők maguk sem gondolták tavaly, hogy a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál már első alkalommal több száz segítő sportolót csábít az Aranypartra, kicsiket és nagyokat megmozgatva a nemes kezdeményezés által. Az idei kampányt, sőt, egy izgalmas licitet is bemutatunk a Pink és Szóda soron következő adásában, pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.12.

Győrben is lesz Oktoberfest

Az utóbbi időben példaértékű összefogás zajlik a belvárosi vendéglátóhelyek körében. Épp csak kezdik megismerni és megszeretni a győriek a Radó Matinét, az ősz beköszöntével máris egy újabb kezdeményezéssel kedveskednek a vállalkozók, ez alkalommal kifejezetten a sörkedvelőknek.

Győr+ 2023.07.31.

Augusztustól 15 százalékra nő a kötelező akciók mértéke a győri boltokban is

A kormány folytatja az inflációcsökkentő intézkedéseket. Augusztus 1-jétől 15%-ra nő a kötelező élelmiszerár-akciózás mértéke és bővül az akciózásra kijelölt élelmiszerek köre is. Az intézkedés egyszerre védi a családokat és a nyugdíjasokat a háború és szankciók miatt megemelkedett élemiszeráraktól, valamint hozzájárul, hogy tovább csökkentsük a szankciós inflációt - írja a kormany.hu.

Győr+ 2023.06.05.

Győrbe is jön a gyerekemelős villámcsődület!

Június 10-én szombaton 11 órakor mindenki egyszerre, egy időben mozdul az országban: kicsik és nagyok egyszerre járnak körtáncot és éneklik el a "Kicsi vagyok én, majd megnövök én" kezdetű nótát. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom flashmobja azt jelképezi, hogy gyereknek és szülőnek lenni is jó! Idén 40 településen ünnepelnek.

MTI 2023.06.01.

Elindult az élelmiszerek kötelező akciózása, árleszállítása

Június 1-jétől elindult a kötelező akciózás a kereskedelmi üzletekben a háborús és szankciós áremelkedés miatt megnövekedett élelmiszerárak visszaszorítására. Ez egy újabb kormányzati intézkedés a magyar családok és nyugdíjasok védelmére. Az élelmiszerüzletekben 20 termékkategóriában számíthatnak a vásárlók árleszállításokra - erősítette meg közleményében Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.05.23.

Vármegyénkben is elindult a Zebra Terv akció

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság május 23-25. között tartja a „Zebra Terv” elnevezésű ellenőrzés sorozatát, a gyalogosok biztonságára helyezve a hangsúlyt. Az akció célja, hogy mind a járművezetők, mind a gyalogosok figyelmét felhívják a balesetmentes közlekedésre, a KRESZ előírásainak betartására.

Hirdetés