Címke: 112
Hirdetés
MTI 2023.02.04.

Másodfokú riasztás van érvényben

Az erős széllökések veszélye miatt több Balaton-környéki járásban a legmagasabb, harmadfokú riasztásokat is kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat hajnalban, míg Győr-Moson-Sopron vármegyére másodfokú, azaz narancs figyelmeztetést rendeltek el.

FD – HAK 2023.02.01.

„Felkészült és elhivatott állománnyal dolgozom”

A Győr+ Televízió Konkrét című műsorának vendége volt dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, Győr-Moson-Sopron vármegye rendőrfőkapitánya, aki 2022 szeptembere óta látja el a főkapitányi feladatokat. Tapasztalt szakember, aki végigjárta a rendőrségi szamárlétrát, így kellő rálátással bír a rendőri munka egészére. Tudja, 2023 sok tennivalót tartogat, de mint fogalmazott: felkészült és elhivatott állománnyal dolgozik, így nem fél a kihívásoktól.

Havassy Anna Katalin 2023.01.30.

Egy kazinczys diák sietett az összeesett férfi segítségére

A győriek ismét jelesre vizsgáztak emberségből, amikor nem hagyták magára a belvárosi aluljáróban összeesett embert. A segítségből legaktívabban, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium egyik végzős diákja vette ki a részét.

Havassy Anna Katalin 2023.01.30.

Ismét mozgalmas hétvégén vannak túl a városrendészek

Egy szolgálat sem könnyű a Városrendészet Győr munkatársai számára és a mögöttünk hagyott hétvége is bőven tartogatott feladatot a járőröknek. Fogtak körözött személyt, megóvták a mélygarázs rendjét, s ellenőrizték a játszóterek, parkok, szóval mondhatni az egész város területét.

Havassy Anna Katalin 2023.01.28.

Emberségből jelesre vizsgázott a győri taxis

A megérzéseire és a szívére hallgatott Krakovszki Zsolt győri taxisofőr január 25-én kora reggel, amikor egy idős nénit kérése ellenére nem Budapestre, hanem a Győri Rendőrkapitányságra vitt.

Havassy Anna Katalin 2023.01.24.

A kölcsönös bizalomra épít a rendőrfőkapitány

Hagyományteremtő találkozóra hívta dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, Győr-Moson-Sopron Vármegye rendőrfőkapitánya a sajtó képviselőit kedden. A kötetlen hangulatú beszélgetésen a legfontosabb kérés az volt: alakuljon ki egy jó, kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat a rendőrség és a média munkatársai között.

Győr+ 2023.01.23.

Feladta magát a rendőrségen az ittas férfi

Nem mindennapi jelenet játszódott le a Tatai Rendőrkapitányság előtt január 23-án reggel. Egy ittas férfi leparkolt a kapitányság előtt, majd feladta magát.

Havassy Anna Katalin 2023.01.13.

Újabb hős rendőrért sírnak a szirénák

Szinte minden híradás a budapesti tragédiáról szól január 13-án. Egy fiatal, 29 éves rendőr főtörzsőrmester, Bauman Péter vesztette életét intézkedés közben az éjszaka. Halálra késelték, két társát pedig megsebesítették. Szavakat nehéz találni, a szirénák viszont már Péterért is sírnak, örök emléket állítva egy újabb hősnek, aki életét adta a hivatásáért.

Havassy Anna Katalin 2022.12.18.

Kihívásokkal teli, de sikeres évet zárnak a Városrendészek

Hamarosan elköszönünk 2022-től, s igaz, hogy amíg le nem zárul, addig kőkemény statisztikákat nem lehet kérni. Viszont az már most is tisztán látszik, hogy a Városrendészet Győr állományának nem volt könnyű éve, viszont sikeresnek mondható, s ez mindenképp pozitív.

Hirdetés