Címke: 112
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.07.02.

Segítségre van szüksége a győri eltűnt személy kereső csapatnak

Rendszeresen beszámolunk olvasóinknak a győri Prospective Kutató Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány munkásságáról. Jelenleg Győr-Moson-Sopron Vármegyében ők az egyetlen kutyás eltűnt személy keresők, ám most sajnos eléggé nehéz helyzetbe kerültek, miközben várják az újabb híreket az Esztergomból eltűnt rábapatonai Ilonka nénivel kapcsolatban, s ha kell, tovább folytatják a keresést. Mert ez a hivatásuk...

HAK 2024.06.25.

Kocsifeltörés közben fogtak el két férfit a városrendészek

Szerencsére rosszul végződött a kalandja annak a két győrszemerei férfinek, akik június 22-én úgy gondolták, igencsak olcsón jutnak majd autóalkatrészhez, ha eléggé ügyesek. Nos, a végén kiderült, meglehetősen drága árat kell fizetniük, bár legalább egy fuvar ingyen volt nekik, igaz csak a rendőrségre.

HAK 2024.06.10.

Előadások a nyugdíjasok biztonságáért

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa az elmúlt hetekben két győri nyugdíjasklub tagjait látogatta meg prevenciós előadással.

Győr+ 2024.05.24.

Hála és jótékonyság

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében ünnepélyes keretek között nyílt meg az a jótékonysági kiállítás, amelyet Kalmár Gyöngyi szervezettt. Ő és kiállító társai a Lurkó Alapítványt kívánják támogatni ezzel a megmozdulással.

Győr+ 2024.05.13.

Határvadász szeretne lenni? Segítünk!

A határvadász hivatás iránt érdeklődők Győr-Moson-Sopron vármegye településein első kézből kaphatnak tájékoztatást a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság kollégáitól.

Havassy Anna Katalin 2024.04.24.

Sokan nem csak ilyenkor gondolunk rátok, „kékek”!

Szent György napja Magyarországon a rendőrség ünnepe. Ilyenkor egy kicsit nagyobb figyelmet kapnak. Jól esik nekik a sok üzenet, a sok megosztás. Korábban szerettem volna írni én is, de nagyon sokáig gondolkoztam, mit is lehetne… Estére elhatározásra jutottam a „kékeink” köszöntésével kapcsolatban.

HAK 2024.04.16.

Kiterelték a 83-as autóút mellett rekedt őzet

Szerkesztőségünkhöz is eljutott a jelzés, mely szerint a 83-as autóút mellett, a Tétet elkerülő szakaszon, a Győr felé tartó oldalon egy őz rekedt a vadvédő kerítés és a szalagkorlát között. Sokan próbáltak segíteni az állatnak, végül a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai biztonságos helyre terelték a fogságba esett őzet.

Hirdetés