Hirdetés
Címke: 112
Hirdetés
Győr+ 2021.10.27.

A múlt héten 17 ember halt meg az utakon

A múlt héten sok közlekedési baleset történt országosan, magas volt a halálos kimenetelű balesetek száma, és még magasabb az áldozatoké. – írja a kreszvaltozas.hu

Havassy Anna Katalin 2021.10.18.

Megyénkben dolgoznak a legjobb baleset-helyszínelők

Megyei rendőrök győztek idén a szeptember végén, Békés megyében, a rendőrség által szervezett X. Országos Baleset-helyszínelő versenyen, amelyen Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester és a Puklér András rendőr törzszászlós párosa bizonyult a legjobbnak. Elméleti és gyakorlati feladataik voltak, melyeket adott időre kellett teljesíteni. A páros több hétig készült a megmérettetésre, szakmai hozzáértésük pedig példaértékűnek bizonyult.

Győr+ 2021.10.01.

Tudj meg mindent a felelős állattartásról!

Az Állatok Világnapja alkalmából világszerte nagyobb hangsúly helyeződik az állatokra. Ilyenkor számos eseménnyel viszik közelebb a gyakorlathoz azt az elgondolást, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat. A Győri Rendőrkapitányság ebben a témában kínál remek programot szombatra!

Havassy Anna Katalin 2021.06.27.

Elég volt a felelőtlen közlekedésből!

A koronavírus-járvány miatti korlátozásokat feloldották, tart a nyári szünet is. S bár javulnak a baleseti statisztikák, egyetlen életnek sem szabadna megszakadnia a közlekedés során. Major Richárd rendőr főtörzsőrmester, baleset-helyszínelő közelről lát mindent, csalódottsága pedig érthető. Rajtunk múlik, lesz-e változás...

police.hu/Győr+ 2021.05.23.

Drograzzián hangzott el a megható mondat a zsarutól

Összehangolt drograzziát tartottak Szombathelyen, ahol több rajtaütést is végrehajtottak. Az egyik helyszínen egy kisgyermek is jelen volt, a rendőrök pedig meghatóan kezelték a helyzetet.

HAK 2020.11.13.

Rendőr és katona együtt vigyázza a várost

Ahogy tavasszal is tapasztalhattunk, most ősszel is segítenek a katonák a rendőröknek. Járőrözés közben a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáival találkozhatunk.

Havassy Anna Katalin 2020.10.08.

„Tesszük a dolgunkat amíg szükség van a munkánkra!”

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kórházparancsnoki feladatait szeptember elejétől Tóth Attila rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos és a logisztikai feladatokat támogató Tóközi Imre rendőr őrnagy látják el. A munkakör összetett, a felelősség nagy, de ami a legfontosabb: az emberek biztonságáért dolgoznak.

Havassy Anna Katalin 2020.10.01.

A sokkoló valóság és ami mögötte van

Nemrég a győri városháza elé 55 koromfekete, emberalakú táblát helyeztek ki a rendőrség munkatársai, amelyeken fehér felirat hirdette: ők hunytak el 2019-ben a megyei útjain. Ezek a tragikus tények, de mi van mögöttük?!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat