Hirdetés
Az élet adományai

Több száz gyerek emelkedett a magasba Győrújbaráton

Németh Boglárka
2021.09.25. 14:37

Győrújbarát idén is csatlakozott az Emeld a Gyereked a Magasba Országos akcióhoz. 11 órakor a Barátság parkban, a Családbarát Magyarország, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiállva a gyerekvállalás, családalapítás fontossága mellett csatlakozott a rekordkísérlethez.

Hirdetés

Egy gyereket felemelni annyit jelent: elfogadni, megmutatni, átélni, hogy miénk lehet az életnek ez az adománya, és egyben meg is mutatjuk őt vagy őket a nagyvilágnak, mert családban élni jó dolog.

Ennek szellemében az Aranykapu Zenekar koncertje után közösen számoltak vissza kicsik és nagyok. Majd 11 órakor több százan emelkedtek édesanyjuk, vagy apjuk karjában a levegőbe. 

Hirdetés

Mindenki nagyon élvezte a programot, Kóbor Attila, Győrújbarát polgármestere a legkisebb unokájával vett részt a gyerekemelésben. A településvezető a Győrplusznak elmondta: nagyon örül, hogy idén is ennyien jöttek el, kellenek az ehhez hasonló programok mivel rengeteg kisgyermekes család költözött az elmúlt időben a faluba. Emiatt jövő héten egy új bölcsődét is átadnak. 

A faluban pedig tovább folytatódnak a programok, ma este újabb fellépők szórakoztatják az érdeklődőket a Szüreti Napokon. 

A felemelő pillanat megtekinthető: ITT. 🙂

Az eseményen a Győr+ Televízió is forgatott!

Kapcsolódó témák: #család | #Győr-Moson-Sopron | #programok |
likeold
a fb oldalunkat