Hirdetés
Karambol

Lébényi kamionbaleset: feloldották a lezárást

Fotó: baleset-info.hu
Győr+
2022.03.14. 08:23

A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hirdetés

11.57. Útinform: Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Lébény térségében, a korábbi baleset helyszínén minden korlátozás megszűnt, a forgalom zavartalan.

11.07. Útinform: A 148-as km-nél a lezárást feloldották, a belső sávon megindult a forgalom. A torlódás is megszűnőben van.

Hirdetés

9.37. Útinform: A közel 10 km-es torlódás lassan szűnik meg. Aki teheti már a 129-es Győr-Csorna-Sopron csomópontnál hajtson le a pályáról, és az 1-es főút felé kerüljön.

9.07. police.hu: Egy sávon újraindult a forgalom a baleset helyszínén. A szemle és a mentés idejére a közlekedők csak a belső sávot vehetik igénybe. A rendőrség azt kéri, hogy az érintett útszakaszon mindenki fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjen.

8.35 Útinform: Máris kilenc kilométeres a torlódás az érintett szakaszon. Aki teheti már a 129-es Győr-Csorna-Sopron csomópontnál hajtson le a pályáról, és az 1-es főút felé kerüljön.

Fotó: baleset-info.hu/Szabi-Car Kft.

8.27 police.hu: Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 148. kilométerszelvényében, Lébény térségében március 14-én 7 óra 20 perckor. A baleset során három,  Ausztria irányába haladó tehergépkocsi ütközött össze, és a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják. A Győr felől érkező forgalmat a 142. kilométerszelvénynél leterelik az 1-es számú főútra. Az elsődleges információk szerint egy személy sérült meg a balesetben.

A baleset pontos helyszíne kék gombostűvel jelölve (Grafika. police.hu)

8.21 Útinform: Három kamion karambolozott az M1-es autópálya 148-as kilométerénél, Lébény közelében, Hegyeshalom irányába. A balesethez a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Forrás: Útinform / police.hu / baleset-info.hu/Szabi-Car Kft.

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr-Moson-Sopron | #M1-es autópálya |
likeold
a fb oldalunkat