Megnyílt a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

MTI Fotó: MTI/Kovács Attila
2023.01.12. 18:44

Mintegy százötven kiállító várja a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás látogatóit január 12. és 14. között - közölte az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-vel.

Hirdetés

A kiállítást a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. rendezi. Az eseményt idén is “hibrid” formában tartják: személyesen a Hungexpón, valamint online is látogatható lesz – írták.

Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel – jelezték.

A közlemény szerint a látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, főiskolák, szakképző iskolák képzéseiről; felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

Az OH munkatársai a felsőoktatási felvételi eljárás részleteiről, a felvételi követelmények, pontszámítási szabályok változásairól tájékoztatják az érdeklődőket.

A felvételi eljárásról részletes tájékoztatás olvasható a felvi.hu-n.

A kiállítás részletes programjahttps://www.educatioexpo.hu/ oldalon található – írták.

Kapcsolódó cikkeink:

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Educatio kiállítás | #felsőoktatás | #felvételi |