Hirdetés

Kedvezményes vasúti jeggyel a 40. Balaton-átúszásra

Fotó: balaton-atuszas.hu
Győr+
2022.07.21. 14:02

Július 23-án 40. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, az eseményhez kapcsolódóan 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp és Balatonboglár állomásra, illetve onnan vissza. A kedvezmény az Ötpróba sorozat része már 2018 óta, a felhasználás feltételei szerint a helyszínen bélyegeztetni kell a jegyeket.

Hirdetés

Parton közlekedő, Déli pályaudvarról 7:05-kor induló Kék Hullám InterCity 9:43-ra érkezik Révfülöpre; a déli parton közlekedő, a Déli pályaudvarról Nagykanizsára 7:35-kor induló Tópart InterCity járat pedig 9:30-kor áll meg Balatonbogláron. A nyári forgalom miatt a balatoni vonatokat egyébként is megnövelt kapacitással közlekedtetik.

A MÁV-START felhívja a figyelmet, hogy a jegyeket érdemes elővételben megvásárolni, mivel a helyjegyek elfogyhatnak, a vonatok betelhetnek. A légkondicionált és kényelmesebb kocsiban történő utazáshoz a jegyeket az InterCity-kocsikba kell megváltani. A Kék Hullám InterCity vonatban bisztrószakasz is közlekedik, ahol szívesen látja az utasokat a vasúttársaság.

Hirdetés

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése, lepecsételtetése a rendezvény helyszínén történik, azon a településen, ahová a jegy szól, és a visszaúton is csak a jegyen feltüntetett településtől lehet használni. A  visszautazáshoz a menetjegyet a rendezvény helyszínén érvényesíteni szükséges! A szervezők komppal szállítják vissza a résztvevőket Balatonboglárról. Az átúszás után a tó partján maradó utasainak ajánlja a MÁV-START a Balaton24 és 72 napijegyeket, amellyel korlátlan számban utazható be a Balaton környéke az érvényességi időtartama alatt.

A Volánbusz a környékbeli településekről, Tapolcáról, Veszprémből, Balatonfüredről, Keszthelyről, Hévízről és Zalaegerszegről rendszeresen közlekedő autóbuszokkal javasolja megközelíteni a helyszínt. A menetrend szerinti autóbuszjáratokról a www.volanbusz.hu/balaton és a www.menetrendek.hu honlapokon lehet tájékozódni.

Szöveg: mavcsoport.hu

Kapcsolódó témák: #Balaton átúszás | #közlekedés | #vasút |
likeold
a fb oldalunkat