Hirdetés
Ma van a regisztráció

Kara Ákos: telefonos fogadóóra

Győr+
2021.05.07. 12:40

A telefonos fogadóóra május 10-én, hétfőn lesz, amelyet Bőny, Gönyű, Győrság, Mezőörs, Nagyszentjános, Pázmándfalu, Pér, Rétalap, Táp, Töltéstava lakói számára tart meg az országgyűlési képviselő.

Hirdetés

„A koronavírus járvány miatt egyelőre még nem tudunk személyesen találkozni, ezért most telefonon keresztül fogok fogadóórát tartani.” – tájékoztatott a képviselő.

A telefonos fogadóóra május 10-én, hétfőn 14.00 és 16.00 óra között lesz, amelyet Bőny, Gönyű, Győrság, Mezőörs, Nagyszentjános, Pázmándfalu, Pér, Rétalap, Táp, Töltéstava lakói számára tart meg.

Hirdetés

A fogadóórára jelentkezni és regisztrálni a 20/215-3943-as telefonszámon lehet május 7-én, pénteken 9.00-20.00 óra között.

Kara Ákos jelezte: május 10-én az előzetesen regisztráló bőnyi, gönyűi, győrsági, mezőörsi, nagyszentjánosi, pázmándfalui, péri, rétalapi, tápi, töltéstavai lakókat tudja visszahívni.

Közleményében hozzátette: természetesen a következő időszakban választókerületem azon települései számára is biztosítja majd a telefonos fogadóóra lehetőségét, akiknek eddig még nem volt lehetőségük rá.

Kapcsolódó témák: #fogadóóra | #Győr-Moson-Sopron |
likeold
a fb oldalunkat