Hirdetés

Fénytraktoros felvonulást rendeztek Sokorópátkán – videó!

Fotó: Facebook
Szigeti Sándor
2021.12.13. 11:38

Vasárnap délután tartották az idei falukarácsonyt a településen. A rendezvény leglátványosabb attrakciója a kivilágított traktorok és munkagépek felvonulása volt.

Hirdetés

A rendezvényre olyan traktorosok, teherautósok és terepjárósok jelentkezését várták, akik szívesen feldíszítették járműveiket a különleges adventi alkalomra.

„Nagyon látványosra sikerült a felvonulás, amely körbejárta a települést. Jöttek hozzánk traktorosok Bakonytamásiból és Ménfőcsanakról is. Sokan kiálltak a kapukba integetni, és természetesen a gyerekek élvezték a legjobban az egészet. Több traktoros utánfutót kapcsolt a gépéhez, amikre padokat és szalmabálákat tett, így a fiatalok is részesei lehettek az eseménynek” – mondta el a Győrplusznak Sokorópátka polgármestere.

Hirdetés

A fénytraktoros felvonulás a Sokorópátkai Falukarácsony része volt, amelyet a helyi nőegylet és az önkormányzat az idei évben is közösen szervezett meg a Millenniumi Emlékparkban.

„A gyerekekkel közösen díszítettük fel a település karácsonyfáját, a falukarácsonyra érkezőket teával, forralt borral és zsíros kenyérrel kínáltuk, sokan otthon készült házi süteményeket is hoztak, nagyszerű volt a hangulat” – tette hozzá Bassák Attila.

Mutatjuk a felvonulásról készült videót:

Aki lemaradt volna a mostani eseményről, vasárnap még pótolhatja: december 19-én ugyanis Bakonytamásiban rendezik meg az adventi traktoros felvonulást.

Kapcsolódó témák: #advent | #fénytraktor | #ünnep |
likeold
a fb oldalunkat