Hirdetés
Fröccs & Jazz Terasz

Belefeledkezni a zenébe

Fotó: Győr+
P. Csapucha Adrienn
2022.07.26. 09:01

Fantasztikus zene és némi frissítő mellett nem vágyik másra az ember, csak egy jó társaságra, hogy egy meleg nyári napon belefeledkezhessen az édes semmittevésbe. Az első abdai Fröccs & Jazz Terasz egészen különleges hangulatot árasztott, ott voltunk, nem hagyhattuk ki!

Hirdetés

Már a Rábca Menti Szociális Szolgáltató Ház, vagy ahogy az abdaiak hívják, a SZOSZO felé közeledve belekúszott a fülünkbe egy jól ismert jazz sláger, tulajdonképpen akkor eldőlt, hogy a mai este egész biztosan különleges lesz. Hamvas, rosé fröccsöt rendeltünk, majd besétáltunk a kultúrház udvarára, lehuppantunk egy babzsákfotelra, és a fényes köntöst öltött szalmabálák szomszédságában átadtuk magunkat a zenének.

Fotó: Fröccs & Jazz Terasz

A szervezők fantáziájának és az Aktuális Egyenleg könnyed muzsikájának hála a rendezvény résztvevői felejthetetlen élménnyel gazdagodtak, tanúsíthatjuk, hiszen mi is napok óta a slágereket dúdoljuk. Az első abdai Fröccs & Jazz Terasz a helyi vállalkozók támogatásával és lokálpatrióták összefogásával valósulhatott meg, az egyik főszervező, Ráczné Balogh Noémi a Győr+ Médiának az eseményen elárulta: ha rajta múlik, biztosan lesz folytatása az eseménynek. „Néhány nap alatt megvalósítottuk az estet, sokan segítették a munkánkat, hogy tényleg egy színvonalas rendezvényre csábíthassuk az érdeklődőket” – árulta el az önkormányzati képviselő, majd gyorsan hozzátette, úgy érzi, fontos, hogy összetartsanak az emberek, a jazz terasz pedig élő példája volt ennek a harmonikus, közösségi együttlétnek. „Ahogy a családoknak, úgy a közösségeknek is össze kell tartaniuk, érezni kell az embereknek, hogy nincsenek egyedül, különösen most, amikor annyi szörnyűség történik a világban. A jazz segíthet ebben, hiszen lazaságot, könnyedséget közvetít a zene nyelvén” – tette hozzá az est főszervezője.

Hirdetés
Fotó: Fröccs & Jazz Terasz

A különleges energiákkal átszőtt, naplementével tarkított est zárásaként sokan táncra perdültek, de akadtak olyanok is, akik egyszerűen csak élvezték, hogy a padnál ülve, vagy a fűben kuporogva a családtagjaikkal vagy éppen a barátaikkal lehetnek, esetleg születésnapot ünnepelhetnek, ahogy mi is tettük egy finom nedű kíséretében.

Kapcsolódó témák: #abda | #Fröccs & Jazz Terasz | #nyár | #zene |
likeold
a fb oldalunkat