Pink és Szóda

Szimfonikus szerelem

Győr+ O. Jakócs Péter
2023.02.22. 17:25

Február 20-án és 21-én fantasztikus, szimfonikus koncertet adott a Győri Filharmonikus Zenekar, olyan sztárok közreműködésével, mint Malek Andrea, Náray Erika, Kocsis Tibor, Magyar Bálint és Polyák Lilla. A Pink és Szóda legújabb adásában a műsorvezetők a nagysikerű előadásokról is kérdezték vendégeiket, Polyák Lillát és Kalló Dorottyát.

Az 1972-ben alakult svéd ABBA-együttes minden túlzás nélkül egyike a popkultúra ikonikus formációinak. A pécsi Pannon Filharmonikusok 2020-ban a csapat örökzöld slágereiből mutatott be egy színes csokorra valót Vass András és Brandenburg Ádám pompás hangszerelésében. Az összeállítást, a legismertebb ABBA-melódiák ragyogó, szimfonikus zenekari verzióit ezúttal a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában a győri közönség is meghallgathatta, a társulat profizmusa mellett kiváló énekesek garantálták az előadások sikerét.

Köztük a győri születésű Polyák Lilla, aki örömmel fogadta el a Győr+ TV női magazinjának meghívását, csakúgy ahogy Kalló Dorottya, a filharmonikusok marketing koordinátora. Szerda este premier, tartsanak a hölgyekkel 20:40-től!

Kapcsolódó témák: #női magazin | #Pink és Szóda |