Hirdetés

Öt nap van hátra a városismereti vetélkedőből!

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.05.12. 12:24

Sorsoltak a Győr+ Média szerkesztőségében! Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Surányi Eszter, Konyhai-Kiss Veronika és Biczó László.

Hirdetés

,,A játékot három részből állítottuk össze. Az első, a totókérdés a Győr+ Hetilap hasábjain jelent meg kéthetente, ennek tartottuk most a sorsolását. Lesz egy belvárosi felfedező része a versenynek, majd pedig a döntőre kerül sor” – magyarázta Prédlné Németh Margit főszervező. A városismereti vetélkedő immáron kilenc éve tart, az idei téma a környezetvédelem.

Prédlné Németh Margit. Fotó: O. Jakócs Péter

A Belvárosi felfedező menetlevelet a Győr+ Média szerkesztőségében, a Győri Látogatóközpontban, a Kisfaludy Károly Könyvtárban és a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban lehet beszerezni.

Hirdetés

A kitöltött füzeteket május 17-ig kell leadni a Győri Látogatóközpontban elhelyezett Arrabona Évszázadai gyűjtődobozba.

Fotó: Marcali Gábor

A kitöltők közül sorsolással három szerencsés felfedező jutalomban részesül. A füzetet Orbánné dr. Horváth Márta helytörténész, Antaliné Hujter Szilvia, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér osztályvezető könyvtárosa, Nagy Mária, a Széchenyi István Egyetem könyvtárosa és Koncz Nóra, a Muszáj Természetvédelmi Koordinációs Egyesület elnöke állították össze.

A füzetekből már nem sok van, hiszen a vetélkedő nagyon sikeres és népszerű, azonban az átvevőpontokon még kaphatóak az utolsó darabok.

Kapcsolódó témák: #Arrabona Évszázadai |
likeold
a fb oldalunkat