Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? – Elindult a szavazás!

Győr+
2023.04.21. 12:13

Óvodások és általános iskolások részére hirdettünk rajzpályázatot! A téma: milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? A szavazás elindult, és április 28-ig tart, így most a közönségen a sor, hogy eldöntse, ki volt a legügyesebb rajzoló!

Jelentős kihívás napjainkra és a jövőre nézve is a társadalmi mobilitás, és az ahhoz tartozó fejlesztések megtervezése, elkészítése. Győr fontos város Magyarországon: ipari, turisztikai, oktatási és sportközpont is egyben, így közlekedésének fejlesztése fontos feladat.

A Győr+ Média és a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. közös nyereményjátékot hirdet a témában. A játék részletes szabályzatát ide kattintva találjuk, de röviden: óvodások és általános iskolások vehetnek részt a pályázaton. A beküldött rajzok egy Facebookos szavazáson vesznek részt, az első helyezett pedig egy értékes táblagépet nyerhet, a második egy quadrocoptert, a harmadik helyezett pedig egy rajzkészlettel gazdagodik majd. Ezen felül szervezői különdíjat is ki fogunk osztani: egy sétahajózást a Duna és a Rába folyók érintésével.

A szavazás 2023. április 21. 10:00 órától 2023. április 28. 8:00 óráig tart. Mindkét csoportkategóriában külön-külön az első helyezett a legtöbb lájkot elért fotó beküldője lesz. A második helyezett a második legtöbb lájkot elért fotó beküldője, a harmadik helyezett pedig a harmadik legtöbb lájkot elért fotó beküldője lesz. A különdíj nyertese a Szervezők által kiválasztott fotó lesz.

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #nyereményjáték | #rajzpályázat |