Egyéves Csövi, a kedvelt plüsskabala

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória
2023.03.18. 10:52

Egy évvel ezelőtt mutattuk be a kalandos múltú teknősről formázott plüss kabalafiguránkat, Csövit, aki azóta nagy utat járt be velünk. Elkísért bennünket számos óvodai, iskolai vízbázisvédelmi előadásunkra, valamint egyéb rendezvényekre, programokra, ahol nemcsak a gyermekek, de a felnőttek is nagyon megszerették.

Talán már nem kell bemutatnunk senkinek sem az igazi, híres aligátorteknőst, Csövit, akit korábban munkatársunk csatornatisztítás közben talált Győrben 2013-ban, hiszen különös történetével legendává vált a környéken.

Ez a nem mindennapi teknős akkor a győri csatornában talált magának menedéket, miután vélhetően valaki megunhatta és útnak ereszthette. Csövi azóta a Xantus János Állatkertben kapott helyet, ahol hozzáértő kezek gondoskodnak róla és bárki találkozhat vele.

Ez a kivételes teknős különös történetével a Pannon-Víz Zrt. kabalájává és vízbázisvédelmi előadásaink, programjaink állandó résztvevőjévé vált, és az elmúlt időben még élőben is találkozhattak vele a rendezvényeinkre kilátogató érdeklődők.

Mivel Csövi a veszélyes fajok közé tartozik, így nem mindig tud részese lenni programjainknak, ezért alkotta meg társaságunk Csövi pihe-puha változatát, hogy bármikor, bárhol velünk lehessen.

Nagy népszerűségének köszönhetően sokan versengtek eddig érte, így különböző játékok során lehetőséget adtunk megszerzésére. Az elmúlt egy évben ügyfeleink számos nyereményjáték útján, vagy a gyermekek rajzversenyünkön elért eredményes helyezésükért vihették haza a plüsskabalánkat.

Érdemes továbbra is követni bennünket, hiszen újabb és újabb nyereményjátékokkal érkezünk, amelyek során kis kedvencünket, Csövit is megszerezhetik a játékban részt vevők.

Kapcsolódó témák: #csövi | #pannon-víz | #teknős |