Címke: zenei tehetségkutató
Hirdetés
Pulai Sarolta 2023.07.24.

A tehetségek tehetsége: Honey Jeans

„Leírhatatlan érzés volt” – ezt mondta Híradónknak Pálfy Boglárka, a Honey Jeans együttes énekese az eredményhirdetés másnapján. A fiatal formáció nyerte meg ugyanis az első ízben kiírt, Színpadra Fel! című zenei tehetségkutatót.

Herkely Ákos 2023.07.19.

Színpadra fel! – Kiss Clau

Kiss Klaudia beszélt terveiről Bajzát Zsuzsinak és Herkely Ákosnak a Győr+Reggeliben. Képzett, rendkívül jó hangú hölgy akinek gyermek kora óta álma énekesként kamatoztatni tudását, tehetségét. Klaudia kapva kapott a lehetőségen és megpályázta a Színpadra fel! tehetségkutató versenyt és már döntős is, szombaton láthatjuk, hallhatjuk a Dunakapu téren.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.13.

Színpadra fel! – Rapkay Vivien

Egy egész csapat informatikus drukkol Vivien sikerének a július 22-i Színpadra fel! döntőben. A 28 éves ménfőcsanaki lány régi álma válik valóra azzal, hogy megméretteti magát nagyobb közönség előtt, a családja, a barátai, és persze a kollégái is nagyon drukkolnak neki.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.12.

Színpadra fel! – Virág Alexandra

Alexandra ugyan csupán egy éve kezdett el komolyabban foglalkozni az énekléssel, de hangja, megjelenése, és tervei egész biztos, hogy sokáig tartják majd ezen a pályán. A Színpadra fel! felhívására barátai unszolására jelentkezett, és milyen jól tette, hiszen videójával ő is kivívta a zsűri elismerését.

Hirdetés