Hirdetés
Címke: Xantus János Állatkert
Hirdetés
Győr+ 2021.11.14.

A mi elefántcsaládunk

Ősszel vált teljessé Győr afrikaielefánt-csapata, amikor Rungwe megérkezett Németországból az eddig francia–magyar kifutóba. Az internacionális banda a legjobb példa rá, hogy képesek vagyunk egységet kovácsolni magunkból, hiszen egy faj vagyunk, bár más-más nyelveken szóltak eddig hozzánk. Ez a négy hatalmas fiú igazi elefántviselkedést mutat be azoknak a szerencséseknek, akik ellátogatnak a győri állatkertbe, és nemcsak a tréninget nézik meg, hanem időt szakítanak arra is, hogy a csapat társas kommunikációját megfigyeljék.

Németh Boglárka 2021.11.06.

Tizennyolc fával lett gazdagabb az állatkert

Dolgosan indult a szombat reggel a Győri Xantus János Állatkertben, a 10 Millió Fa Alapítvány és a PrintBrokers Team Kft. közreműködésével ugyanis fákat ültettek a nemrégiben átadott elefántház melletti sétányra.

Németh Boglárka 2021.10.19.

Babyboom a Győri Állatkertben

Őszi babyboom a Győri Xantus János Állatkertben. Szeptemberben kis láma, bébi zebra, egy hete pedig egy szamárcsecsemő is született.

Németh Boglárka 2021.10.07.

Rungve is megérkezett az elefántházba

Újabb taggal bővült a Győri Xantus János Állatkert elefántháza. Rungve, aki a németországi Magdeburgból érkezett a városba, negyedikként vehette birtokba a nyáron átadott elefánt rezidenciát.

Győr+ 2021.10.01.

Tudj meg mindent a felelős állattartásról!

Az Állatok Világnapja alkalmából világszerte nagyobb hangsúly helyeződik az állatokra. Ilyenkor számos eseménnyel viszik közelebb a gyakorlathoz azt az elgondolást, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat. A Győri Rendőrkapitányság ebben a témában kínál remek programot szombatra!

Németh Boglárka 2021.08.03.

Két zebracsikóval is bővült az Afrika-kifutó

Nem unatkozott az elmúlt időszakban a zebracsapat csődöre a győri állatkertben, ugyanis két kis zebra is született. Egyikük még június, míg a másik július elején jött a világra. A kicsik apja közös, de anyjuk más, így csak féltestvérek.

Földvári Gabriella 2021.06.24.

Győrben nyílt meg az ország legmodernebb elefántháza

Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön hazánk legmodernebb és Európában is az elsők között lévő elefántházat és kifutóját, az újonnan Győrbe költözött elefántok számára.

Garamvölgyi Imre 2021.06.13.

Sztár a rácsok mögött

Nem! Ez nem egy celeb bűnbe eséséről szóló történet lesz, viszont a cím minden szava igaz, hisz valódi híresség került a győri állatkert rácsai mögé. Bou-Bou már születése óta a figyelem középpontjában áll.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat