Címke: virágos magyarország
Hirdetés
Győr+ 2024.05.31.

A Legvirágosabb főtér és az Év fasora a legnépszerűbb kategóriák az idei Virágos Magyarország versenyen

Lezárult a jelentkezés az idén már 31. alkalommal meghirdetett környezetszépítő megmérettetésre. A szervezőbizottság és a Magyar Turisztikai Ügynökség felhívása idén is többszáz helyi közösséget mozgatott meg. Az egyes kategóriákra érkezett nevezések azt mutatják, hogy a települések ebben az évben is szívesen mutatják meg gondosan zöldített főterekeiket és ápolt fasoraikat. A hazai versengésre most még nagyobb figyelem összpontosul, 2024-ben Magyarország tölti be az európai környezetszépítő verseny, az Entente Florale Europe soros elnöki szerepét.

Győr+ 2024.04.10.

Tulipános tavasz a virágos városban

Győr minden évszakban gyönyörű, a tavasz mégis különleges a virágba boruló város életében. Szívesen sétálunk a mesés, történelmi utcákon és városrészekben, ahol lépten-nyomon szirmokkal szőtt színpompás virágtengerben gyönyörködhetünk.

Győr+ 2023.12.07.

Kérdés-Kör: a világbékéről legfeljebb csak álmodni lehet

Folytatódik a Kérdés-Kör, a Győr+ közéleti magazinja, ami nem nélkülözi a politikát sem. A vendégek ezúttal is dr. Fekete Dávid, a Fidesz-KDNP győri frakcióvezetője, valamint Kohán Mátyás, a Mandíner újságírója, politikai elemzője. Az adventi készülődés és a haderőfejlesztés kérdései mellett szóba került Ukrajna belépése is az Európai Unióba, és a nemzeti konzultáció jelentősége is.

Győr+ 2023.11.27.

A legszebb, a legvirágosabb, ezért vagyunk érdemesek a díjra!

Az év minden időszakában csodálatosan pompáznak városunk utcái. Nem véletlen, hogy a 30. Virágos Magyarország országos fődíját, a 30.000 főnél nagyobb városok kategóriájában Győr városa nyerte el az idén. Van mire büszkének lennünk, fotósunk O. Jakócs Péter gyönyörű képei bizonyítják, hogy Győr méltó az elismerésre.

Hirdetés