Címke: távfűtés
Hirdetés
Szöveg és fotó: Győr-Szol Zrt. 2024.04.15.

Az időjáráshoz igazítják a távfűtést

A Győr-Szol Zrt. a lakóközösségekkel és intézményekkel kötött szerződéseknek megfelelően minden év szeptember 15. napja és a következő év május 15. napja között biztosít távhőszolgáltatást több mint több mint 25 ezer győri háztartásban és több száz intézményi épületben. A szeptember 15-e és május 15-e közötti időszakban a felhasználók arra hatalmazták fel a társaságot, hogy épületükben a szolgáltató az időjárástól függően indítsa, illetve leállítsa a fűtést.

Győr+ 2023.05.18.

37 helyen indult újra a távfűtés Győrben

Szociális intézményekben, bölcsődékben, óvodákban, társasházakban, összesen 37 helyszínen indították újra távfűtést Győrben. A Győr-Szol minden beérkező kérést teljesített.

Győr+ 2023.05.15.

Igényelhető a távfűtés Győrben

Kérés esetén a fűtés egyedi elindítását biztosítja a Győr-Szol. A fűtésre akkor kerül sor, ha a távhővel ellátott épület közösségének legalább 70 százaléka ezt igényli, és egyúttal megvannak az ehhez szükséges műszaki feltételek.

Győr+ 2023.05.02.

Leállt a távfűtés Győrben

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatóságának ellátási körzetéhez tartozó háztartásokban és intézményekben.

Hirdetés