Címke: szél
Hirdetés
Győr+ 2024.07.24.

Hidegfront, erős szél mérsékli a hőséget

Szerdán egy hidegfront hatására fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Az ország nagy részén csak elszórtan, keleten viszont többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél élénk, főként a Dunántúlon erős, zivatarok környezetében viharos lesz. Délután 26 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.

Győr+ 2024.07.23.

Szeles napokkal érkezik az enyhe lehűlés

Kedden a többórás napsütés mellett ismét megnövekszik a gomolyfelhőzet. Szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok a Dunától keletre, valamint északon, de délelőtt a Dunántúlon is előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Az északias szél többfelé élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lehet. Délután 28-34 fok várható.

Győr+ 2024.07.05.

Kissé szeles nyári idő vár ránk

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből legfeljebb csak egy-egy helyen fordulhat elő jelentéktelen futó zápor. A Dunántúlon többfelé élénk lesz a déli-délnyugati szél, a Dunától keletre pedig a nyugatias szelet kísérhetik sokfelé élénk, erős lökések. Délutánra 26 és 32 fok közé melegszik a levegő.

Győr+ 2024.07.04.

Szeles lesz a csütörtök

Csütörtökön napos-gomolyfelhős időben lesz részünk. Csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor, esetleg gyenge zivatar. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a főként északnyugati irányú szél. Délután 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Győr+ 2024.07.02.

Szeles lesz a kedd

Kedden a nap első felében gyakran takarják majd felhők a Napot, viszont délután a Dunántúlon már szakadozottabb lesz a felhőzet, és több órára kisüt a Nap. Kezdetben több tájegységünkön kialakulhat eső, zápor, zivatar, majd a nap második felében elsősorban a Dunától keletre számíthatunk még helyenként futó záporra, zivatarra.

Győr+ 2024.06.11.

Eső, zápor még mindig lehet, és feltámad a szél is

Kedden eleinte még több helyen, délután inkább már csak keleten fordulhat elő eső, zápor, zivatar. Keleten néhol még felhőszakadás, jégeső is kialakulhat. Hosszabb napos időszakok délután várhatók. Többfelé élénk, a főváros környezetében és a Dunántúli északi felén helyenként erős lesz az északnyugati szél, de zivatarokat továbbra is kísérhetnek viharos lökések.

Győr+ 2024.06.04.

Reggel eső, délután naposabb idő

Kedden eleinte a felhőké lesz a főszerep, főként északon és a Dunántúlon többfelé szükség lesz az esernyőkre. Napközben a felhőzet egyre inkább szakadozik, gomolyossá válik, délután a legtöbb helyen már hosszabb időszakokra kisüt a Nap.

Győr+ 2024.05.08.

Szerdán a szél is feltámad

Szerdán kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék, többfelé akár hosszabb időszakokra is előbújik a nap.

Hirdetés