Címke: Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Hirdetés
MTI 2024.06.16.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.

MTI 2024.06.03.

Újabb Leopard harckocsikkal erősödik a Magyar Honvédség

Újabb két Leopard 2A7HU típusú harckocsi, illetve vezetői oktatójármű érkezett a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz a napokban - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfői közleménye szerint.

MTI 2024.05.26.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: mi, magyarok békét akarunk!

A hősök adósai vagyunk, de ezt az adósságot nem elsősorban emlékművekkel kell megfizetnünk, hanem azzal, hogy megvédjük mindazt, amiért az életüket adták: a szabad és a sorsáról maga döntő Magyarországot - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter vasárnap Budapesten, a Fiumei úti sírkertben, az 52-es hősi parcellánál.

Győr+ 2024.05.03.

A tudomány támogatása nélkülözhetetlen a haza védelméhez

A haderőfejlesztésnek szüksége van a legmagasabb tudományos körök támogatására – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter május 2-án, Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián, ahol a tárcavezető és Freund Tamás, az MTA elnöke aláírta a Honvédelmi Minisztérium és az MTA közötti együttműködésről szóló megállapodást.

MTI 2023.10.31.

Győrbe kerül a Gidrán páncélozott harcjármű gyártása

Harcjárművek magyarországi gyártására írtak alá egyetértési nyilatkozatot kedden a Honvédelmi Minisztériumban. A dokumentumot a Nurol Makina török hadiipari vállalat vezérigazgatója, Engin Ufuk Aykol, a Nurol Makina Hungary Kft. vezérigazgatója, Mehmet Atak, valamint az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezérigazgatója, Palkovics László és a Rába Autóipari Holding Nyrt. vezérigazgatója, Hetzmann Béla szignálta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelenlétében.

Hirdetés