Címke: rakpart
Hirdetés
Győr+ 2023.08.16.

Áradás után takarítás: az Aranypart I-en átmenetileg tilos a fürdőzés!

A Rábán érkezett árhullám elvonulását követően Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatóságának munkatársai azonnal nekiláttak a többfunkciós padka takarításának. A munkát a legforgalmasabb szakaszokon kezdték, gépekkel és kézi eszközökkel tisztították a rakparti sétálóutakat.

Győr+ 2023.08.09.

Győrnél lezárhatják a rakpartot csütörtök délután

Az árvízvédelmi készültségekkel érintett szakaszokon, a Rába, a Mura, a Dráva mentén továbbra is éjjel-nappali figyelő- és járőrszolgálatot tartanak a Vízügyi Igazgatóságok. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) a Facebook-oldalán jelezte, Győrnél várhatóan holnap délután a magas vízállás miatt le kell zárni a rakpartot.

Győr+ 2022.02.27.

Lezárják a rakpartot és a révfalusi hidat

Filmforgatás miatt február 28-án, hétfőn reggel 6 és kedd 22 óra között lezárják a forgalom elől a Kossuth hidat és a Móricz Zsigmond alsó rakpartot. Az autóbuszok ez idő alatt a Széchenyi hídon, terelőúton közlekednek.

Győr+ 2021.12.10.

Síkosak a rakpartok Győrben

A Győr-Szol Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies időjárás, a havazás miatt csúszásveszély alakult ki a vízpartokon is. A győri folyópartok mentén, a rakpartokon több helyen figyelmeztető táblák jelzik a fokozott balesetveszélyt, így ezeket a sétálóutakat mindenki saját felelősségére használhatja.

Hirdetés