Hirdetés
Címke: programok
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.08.06.

Barokk hétvége korhű programokkal

Győr 1993, Európa barokk éve óta évről évre izgalmas időutazásra hívja a kor iránt érdeklődőket. Idén augusztus 6-tól 9-ig a 16–17. század világa elevenedik meg a belvárosban, a Széchenyi téren és a Dunakapu téren. A belvárosi üzletek egy része kirakataikat a barokkra hangolták, barokk babák, barokk ruhák láthatók bennük.

Földvári Gabriella 2021.07.23.

Hétvégére ajánljuk!

A szombati Hooligans nagy koncertje mellett kiállításokra mehetünk, sportolhatunk az Aranyparton vagy megnézhetjük, hogyan táncolnak a kutyák.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.07.

Ballonok lepik el Győr egét

Színes ballonok lepik el Győr egét szerdától egészen vasárnapig, itt rendezik ugyanis a 40. Magyar Nemzeti Hőlégballon Bajnokságot, ahova nem csak hazai, de például holland ballonosokat is várnak

Hajba Ferenc 2021.07.03.

Táncolt a tér, karibi volt a hangulat!

Házasságok is köttettek már a Karibi Tánc Egyesület, a ménfőcsanaki Karibi Táncklub és a Salsa Rumli közös bulijainak köszönhetően. A táncoktatás és fiesta vasárnap a Széchenyi térre hozta össze a fiatalokat.

Tóth Vivien 2021.06.29.

Ismét Rotary Fröccsnapok Győrben!

Immáron 16. esztendeje rendezik meg Győrben a fröccsnapokat, ahol különböző régió borait ismerhetik és kóstolhatják meg az ide kilátogatók. Színes programokkal és koncertekkel készülnek a szervezők, amelyeken minden korosztály jól érezheti magát, július 16. és 18. között.

Földvári Gabriella 2021.06.25.

Hétvégére ajánljuk!

Régen nem volt ilyen gazdag a programkínálat városunkban, mint ezen a hétvégén. Szent László legendájától a barokk zenén, a streetfood ételek kóstolásán át a supozásig, számos izgalmas esemény vár a győriekre ezen a hétvégén.

Földvári Gabriella 2021.06.19.

Győri programok

Gazdag programkínálat vár ránk a következő napokban! szemezgessenek közöttük!

Farkas Mónika 2021.05.27.

Sergei Dogadin Győrött

A Győri Filharmonikus Zenekar Richter János hangversenybérletének június 1-én 19 órára meghirdetett Dogadin című hangversenyét közönség előtt rendezik meg.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat