Címke: programok
Hirdetés
Győr+ 2024.07.11.

Let’s go LEGO

Várja lelkes kis építőit a Young Engineers Lego Program, amely most szombaton nyitja meg kapuit a friss érdeklődők előtt.

Győr+ Rádió 2024.07.03.

Hetedhét országra szóló móka indul pénteken!

Nincsen olyan ember Győrben, sőt lassan az országban sem, aki ne tudná, hogy ha július, akkor Győrkőcfesztivál. A gyerekek idén immáron 17. alkalommal varázsolják a mese birodalmává a várost, a megszokott helyszíneken most is közel 1000 programmal készültek a szervezők.

Győr+ 2024.06.30.

Csodajárgányok találkoztak

Programokban gazdag hétvége elé néztek a győriek. Míg az Aranyparton javában zajlottak (és zajlanak jelenleg is) a Szent László-napi programok, az ETO Park parkolójában is izgalmas eseményre került sor szombat délután.

Pulai Sarolta 2024.06.29.

Korhű felvonulással indult a szombati nap

Még a hőség sem riasztotta vissza Szent László királyt és udvartartását, hogy a hagyományos felvonulással vegye kezdetét a Szent László-napi programsorozat szombati délelőttje. A korhű ruhába öltözött felvonulók a várost körbejárva érkeztek meg az Aranypartra. A szervezők egészen vasárnap estig várják a kilátogatókat.

Győr+ 2024.06.24.

Budapesten ad koncertet Leslie Mandoki

Szent István ünnepe alkalmából impozáns helyszínen, a Bazilika előtt ad koncertet a többszörös platina- és aranylemezes Mandoki Soulmates. A budapesti fellépést augusztus 18-án 19 órától, ingyenesen lehet megtekintetni.

Földvári Gabriella 2024.06.23.

Ismét Szent László Napok lesznek Győrben

Győr minden év június 27-én kiemelkedő egyházi eseménynek ad otthont, mely során szentmisével és körmenettel tisztelegnek Szent László előtt.

Győr+ 2024.06.22.

Múzeumok Éjszakája Győrben

Történelmi hadászati bemutató, hungarikum kiállítás, diafilmszoba, operett- és sanzonest, filmvetÍtés, csocsó és az idén 120 éves ETO futball klubról szóló beszélgetés is várta az érdeklődőket a győri Múzeumok Éjszakája délutáni és kora esti programjainak sorában.

Hirdetés